076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Dioda Laser 980nm, Indepartare venectazii, Vase capilare sparte, Indepartare Vene panza de paianjen, Venom Car15W

Cod produs: 1002141 Adauga in wishlist
  • 20,000 lei
  • 9,999 lei

50%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUSTratează venectaziile cu LASER Dioda 980 nm, tehnologie de ultima generație ce poate trata chiar și vene mai mici! Venectaziile sunt venele sparte sau dilatate de pe față sau corp cu aspect de plasa de păianjen. Acum poți scapă de ele RAPID! 

Laserul cu fibră optică de lungime de undă 980nm este o soluție ideală pentru tratarea venectaziilor și a venelor în pânză de păianjen. Tratamentul are efect imediat, cu un timp minim de recuperare, rezultate spectaculoase și de lungă durata. Aparatul cu dioda 980nm pentru tratarea venelor sparte are o versiune mai avansată și anume ceea cu fibră optică. Datorită acestei inovații unitatea care produce lumina laser nu se află în piesă de mâna ci este inclus în unitatea de baza al aparatului, iar rază este transmisă spre mâner cu ajutorul fibrelor optice. Datorită faptului că aceste fibre se oglindesc, energia razei de laser poate fi transmisă la o distanță mai mare fără a pierde din energie. Fibră optică este flexibilă, ceea ce este un beneficiu privind confortabilitatea tratamentului, în comparație cu mărimea laserului cu diode acesta are doar un mâner mic care trebuie plimbat deasupra pielii. Cu ajutorul fibrei optice energia se focusează într-un singur punct, astfel se obține același rezultat cu o energie mai mică. Folosind o energie mai slabă nu este nevoie să folosim și un aparat de răcire a pielii, iar apariția efectelor secundare este mai mică.


Dioda laser de 980nm este folosită pentru tratarea:    

- rozaceelor;

- venelor în pânză de păianjen;

- capilarelor sparte;

- telangiectaziei. 


Concepții greșite:

Sarcina provoacă vasodilatatii: sarcina poate doar agrava vasodilatatiile însă nu această le provoacă ci stilul de viață cu mai puțină mișcare. Statul pe scaun cu picioarele încrucișate provoacă vasodilatatii: deasemenea poate agrava condiția venelor dacă stăm așa mult timp, însă dacă nu sunt deloc vase dilatate ele nu vor apărea. Totuși pentru a menține vasculatura și sistemul limfatic sănătos evitați să stați nemișcăți mult timp. Vasele dilatate dispar cu timpul: dacă nu sunt tratate vasodilatatiile nu dispar ci se agravează cu timpul. Venectaziile apar doar pe picioare: în cea mai mare parte acestea apar pe picioare însă pot apărea și pe alte părți ale corpului. Să nu uităm nici de vasele dilatate de pe față (rosacee) pentru care acest aparat este cea mai bună alegere.


Comparație cu alte tratamente:    

Microphlebectomie: nu tratează venele subțiri, are reacții adverse frecvente, pigmentare, efecte traumatice. Microscleroza: tratament prin injecție, iar capilarele mai mici de 0.3 mm nu pot fi tratate, și nu se poate folosi în toate zonele. Necesită foarte mare precizie, iar rată de succes al acesteia este de 50%. După acest tratament este necesară folosirea unor ciorapi speciali de compresie.

Tratament cu IPL: tratamentul cu lumina intens pulsată provoacă reacții adverse (pigmentatii, arsuri), nu se poate aplica pe piele bronzată, este restricționată aplicarea acesteia vara. Tratamentul IPL se face printr-un geam mai mare, astfel nu este foarte precis și poate provoca arsuri.

Pe lângă dezvoltarea precisă a laserului, succesul este redat de rezultatul spectaculos al acestuia, capilarele care sunt de ani buni acolo dispar că prin minune. Tratamentul cu dioda 980nm este bazată pe distrugerea lor cu căldură emanată de laser. Căldură este produsă de laserul cu dioda cu o lungime de undă de 980nm, care este transmisă de fibră optică în mâner. Este de ajuns să mișcăm mânerul deasupra capilarelor, că și cum am vrea să desenăm pe ele.


Beneficiile tratamentului:

Laserul de 980 nm este spectrul optim de absorbție al celulelor vasculare de porfirina.

Funcția principală:

- Leziuni vasculare;

Leziune proliferativă;

- Pete de vârstă și pete de soare;

- Vene de păianjen;

- Angitelectazie liniară


Funcții secundare:

- ușor de folosit;

- rezultate imediate;

- efectele secundare și reacțiile alergice sunt foarte rare;

- se poate folosi la capilare mai subțiri de 3 milimetri;

- se poate folosi și în zonele greu accesibile (picioare, zona poplitee, genunchi, zona nasului);

- se poate folosi pe aproape orice tip de piele;

- nu necesită folosirea unor ciorapi speciali de compresie după tratament. 

Fără piese consumabile, mașina poate funcționa 24 de ore pe zi

De înalță frecvența creează o densitate energetică ridicată, care coagulează țesutul țintă imediat, iar aceste țesuturi vor fi slagite în decurs de o săptămâna. Este nevoie de un singur tratament. Design portabil, ușor pentru transport.


6. Tratamentul nu este recomandat:    

- pe piele bronzată (cu o luna înainte de tratament nu va expuneti la soare sau la solar, cu cel puțin o săptămână înainte de tratament nu folosiți crema autobronzantă);

- dacă aveți pielea imflamată, contagioasă sau susceptibilitate la herpes;

- cancer de piele sau susceptibilitate la acesta;

- dacă luați pastile fotosensibilizator sau anticoagulante (isotretinoin, tetracyclin, Sumetrolim, Syncumar, Warfarin);

- în timpul terapiei cu imunosupresoare;

- dacă aveți o boală autoimună  (lupus, porphiria, SIDA);

- în timpul sarcinii și al alăptării;

- pe timpul menstruației. 


Laserul cu diodă de 980 nm este utilizat în tratamentele medicale pentru diverse afecțiuni, inclusiv pentru tratarea capilarelor sparte. Aici sunt câteva avantaje ale achiziționării unui laser cu diodă de 980 nm pentru acest scop:

Penetrare în profunzime: Lungimea de undă de 980 nm permite o penetrare mai profundă în țesuturile cutanate. Acest aspect este benefic în tratarea vaselor de sânge mai adânci și a capilarelor sparte care pot fi situate în straturi mai profunde ale pielii.

Precizie: Laserul cu diodă oferă o precizie mai mare în direcționarea energiei laser către zona țintă. Acest lucru poate minimiza deteriorarea țesuturilor sănătoase din jur și poate oferi rezultate mai precise.

Coagulare eficientă: Laserul cu diodă de 980 nm are capacitatea de a coagula vasele de sânge mici în timp ce le tratează. Acest aspect poate ajută la reducerea sângerărilor și la îmbunătățirea rezultatelor estetice.

Recuperare rapidă: De obicei, tratamentele cu laser cu diodă de 980 nm au un timp de recuperare mai scurt în comparație cu alte tehnologii. Pacienții pot reveni la activitățile obișnuite mai rapid după tratament.

Eficiență în tratarea capilarelor sparte: Laserul cu diodă de 980 nm este recunoscut pentru eficacitatea să în tratarea capilarelor sparte și a altor probleme vasculare.

Siguranță: Datorită controlului precis al energiei laser și a capacității de a se concentra asupra zonei țintă, laserul cu diodă de 980 nm poate fi utilizat în condiții de siguranță, cu riscuri reduse de efecte secundare sau complicații.

Vasele capilare de pe corp ne dau uneori momente jenante în tot parcursul anului, mai ales la începutul verii, când este foarte important cum ne arată picioarele. Până acum epilarea și remodelarea corporală erau foarte importante, dar să nu uităm și de o problema la fel de importantă pe care o au multe persoane (indiferent de gen și vârstă), de spargerea sau dilatația vaselor capilare. Aceste probleme nu numai că sunt vizibile dar pot provoca deseori dureri, se manifestă cel mai des pe membrele inferioare ale corpului și ating aproximativ 60% din populație.


Alegerea unui echipament laser profesional la un preț de distribuție poate avea mai multe avantaje, dar trebuie să fie luată în considerare o serie de factori. Iată câteva motive pentru care ai putea să faci acestă alegere:

-  Calitatea produsului: Echipamentele de laser profesionale au de obicei caracteristici tehnice superioare și sunt construite cu materiale de calitate, ceea ce poate influența direct performanța și durabilitatea lor. Alegerea unui echipament de înaltă calitate poate duce la rezultate mai bune și la o mai mare fiabilitate în utilizare pe termen lung.

- Suport tehnic: Echipamentele profesionale sunt adesea furnizate de companii care oferă suport tehnic specializat. Acest lucru poate fi esențial în cazul în care întâmpini probleme sau ai întrebări cu privire la utilizarea sau întreținerea echipamentului.

- Asigurare și garanție: Produsele profesionale vin adesea cu garanții mai lungi și asigurări mai cuprinzătoare. Acestea oferă o protecție suplimentară în cazul în care întâmpini probleme sau defecte în timpul utilizării.

- Performanță superioară: Echipamentele de laser profesionale sunt concepute pentru a oferi performanțe superioare în comparație cu variantele mai ieftine. Această se poate traduce printr-o mai mare precizie, viteză și calitate a rezultatelor.

- Versatilitate: Echipamentele profesionale pot oferi funcționalități și caracteristici suplimentare, ceea ce le face potrivite pentru o gamă mai largă de aplicații. Această poate include capacitatea de a lucra cu o varietate de materiale, precum și opțiuni de personalizare și control avansat.

- Actualizări și îmbunătățiri: Companiile care produc echipamente profesionale investesc adesea în cercetare și dezvoltare pentru a aduce îmbunătățiri continue. Alegând un astfel de echipament, te poți bucură de actualizări și îmbunătățiri viitoare care pot extinde funcționalitățile și performanțele echipamentului tău.

- Reputație și recenzii: Echipamentele profesionale sunt, de obicei, asociate cu companii de încredere și cu o bună reputație în industrie. Cercetarea recenziilor și a reputației producătorului poate oferi informații suplimentare pentru a te asigura că faci o alegere înțeleaptă.

Este important să analizezi nevoile specifice ale afacerii sau proiectului tău și să compari opțiunile disponibile pentru a face cea mai bună alegere în funcție de bugetul și cerințele tale.

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp