076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Dioda Laser 980nm 2in1 15W Indepartare venectazii + Sonda Fizioterapie - Dureri, Vase capilare sparte, Indepartare Vene panza de paianjen, Venom Car

Cod produs: 1002177 Adauga in wishlist
 • 28,999 lei
 • 13,299 lei

54%

 • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
 • Plăți sigure prin card sau ramburs
 • Gama de produse diversificata
 • Retur in 14 zile


DETALII DESPRE PRODUS


Tratează venectaziile cu LASER Diodă 980 nm, tehnologie de ultima generație ce poate trata chiar și vene mai mici! Venectaziile sunt venele sparte sau dilatate de pe față sau corp cu aspect de plasa de păianjen. Acum poți scapă de ele RAPID!

Dispozitivul de terapie cu laser cu diodă 2 în 1 de 980 nm utilizează un laser cuplat cu fibre semiconductoare cu lungime de undă de 980 nm pentru îndepărtarea vasculară și îndepărtarea ciupercilor unghiilor și adaugă funcții de ciocan de compresă cu gheață.


Laserul cu diodă de 980 nm este utilizat în tratamentele medicale pentru diverse afecțiuni, inclusiv pentru tratarea capilarelor sparte. Aici sunt câteva avantaje ale achiziționării unui laser cu diodă de 980 nm pentru acest scop:

 • Penetrare în profunzime: Lungimea de undă de 980 nm permite o penetrare mai profundă în țesuturile cutanate. Acest aspect este benefic în tratarea vaselor de sânge mai adânci și a capilarelor sparte care pot fi situate în straturi mai profunde ale pielii.
 • Precizie: Laserul cu diodă oferă o precizie mai mare în direcționarea energiei laser către zona țintă. Acest lucru poate minimiza deteriorarea țesuturilor sănătoase din jur și poate oferi rezultate mai precise.
 • Coagulare eficientă: Laserul cu diodă de 980 nm are capacitatea de a coagula vasele de sânge mici în timp ce le tratează. Acest aspect poate ajută la reducerea sângerărilor și la îmbunătățirea rezultatelor estetice.
 • Recuperare rapidă: De obicei, tratamentele cu laser cu diodă de 980 nm au un timp de recuperare mai scurt în comparație cu alte tehnologii. Pacienții pot reveni la activitățile obișnuite mai rapid după tratament.
 • Eficiență în tratarea capilarelor sparte: Laserul cu diodă de 980 nm este recunoscut pentru eficacitatea să în tratarea capilarelor sparte și a altor probleme vasculare.
 • Siguranță: Datorită controlului precis al energiei laser și a capacității de a se concentra asupra zonei țintă, laserul cu diodă de 980 nm poate fi utilizat în condiții de siguranță, cu riscuri reduse de efecte secundare sau complicații.


Funcţii:

- Îndepărtarea vasculară

Laserul de 980 nm este spectrul optim de absorbție al celulelor vasculare porfirine. Celulele vasculare absorb laserul de înaltă energie cu lungimea de undă de 980 nm, are loc solidificarea și, în final, se disipează.

Pentru a depăși roșeața tratamentului cu laser tradițional, zona mare de ardere a pielii, piesă de mână cu design profesional, care permite fasciculul laser de 980 nm, este concentrat pe un interval de diametru de 0,2-0,5 mm, pentru a permite energiei mai concentrate să ajungă la țesutul țintă, în timp ce evitând arderea țesutului pielii din jur.

Laserul poate stimula creșterea colagenului dermic în timpul tratamentului vascular, poate crește grosimea și densitatea epidermei, astfel încât vasele mici de sânge să nu mai fie expuse, în același timp, elasticitatea și rezistența pielii este de asemenea îmbunătățită semnificativ.

- Kinetoterapie

Lumina infraroșie este aplicată pe rădăcinile nervoase, trunchiurile nervoase, ganglionii, acupunctele și punctele dureroase locale ale corpului uman. Pentru a regla stabilitatea mediului organismului uman, astfel încât fiecare sistem să tindă la un echilibru fiziologic normal, atingând astfel scopul de a trata bolile și de a preveni bolile.


Funcție suplimentară: Ciocan pentru compresa de gheață

Ciocanul de compresă cu gheață poate reduce temperatura țesuturilor locale din organism, poate promova tensiunea nervilor simpatici, poate micșora vasele de sânge și poate reduce sensibilitatea țesuturilor la durere.

Tratamentul cu laser trebuie făcut imediat compresa cu gheață, iar perioada de vârf postoperatorie a umflăturii este în 48 de ore. În acest moment, compresa cu gheață poate reduce umflarea și durerea în cea mai mare măsură și poate micșora vasele de sânge. După 48 de ore, nu este necesară nicio compresă cu gheață pentru a permite țesutului să se absoarbă și să se repare. În general, umflarea și durerea vor dispărea treptat în decurs de o săptămână.

 

Avantaje: 

 • Tehnică de ieșire de cuplare cu fibră optică laser de 980 nm, 3 tipuri de moduri de impuls, 4 tipuri de dimensiuni de spot pentru a alege.
 • Fără piese consumabile, mașina poate funcționa 24 de ore pe zi.
 • Diametrul vârfului de tratament este de numai 0,01 mm, ceea ce nu va deteriora epiderma. Non-contact, non-invaziv, nu necesită îngrijire specială. Potrivit pentru toate tipurile de piele.
 • Sistem de alimentare uriaș de 30 W, este nevoie de un singur tratament.
 • Design portabil, ușor de transportat și de operat.
 • Pot fi selectate mai multe limbi


Aplicație

 • Îndepărtarea vasculară: față, brațe, picioare și întreg corpul.
 • Tratamentul leziunilor pigmentare: pete, pete de vârstă, arsuri solare, pigmentare.
 • Proliferarea benignă: excrescență cutanată: Milia, nev hibrid, nev intradermic, neg plat, granule de grăsime.
 • Cheaguri de sânge.
 • Ulcere ale picioarelor.
 • Edem limfatic.
 • Eliminarea păianjenului cu sânge.
 • Clearance-ul vascular, leziuni vasculare.
 • Tratamentul acneei.

 

Îndepărtarea vaselor de sânge

Laserul de 980 nm este spectrul optim de absorbție al celulelor vasculare porfirine. Celulele vasculare absorb un laser de înaltă energie cu o lungime de undă de 980 nm, are loc coagularea și în final se disipează. Pentru a depăși tratamentul tradițional cu laser al înroșirii zonei mari de ardere a pielii, crește grosimea și densitatea epidermei, astfel încât vasele mici de sânge să nu mai fie expuse, în același timp, elasticitatea și rezistența pielii sunt. 

 

Îndepărtarea ciupercii unghiilor

Onicomicoză se referă la bolile infecțioase fungice care apar pe patul unghiei, pe patul unghiei sau pe țesuturile înconjurătoare, cauzate în principal de dermatofite, care se caracterizează prin modificări ale culorii, formei și texturii. Unghia cu cenușă laser este un nou tip de tratament. Folosește principiul laserului pentru a iradia boală cu un laser pentru a ucide ciupercă fără a distruge țesutul normal. Este sigur, nedureros și nu are efecte secundare. Potrivit pentru toate tipurile de aplicații. 


Întinerirea pielii și antiinflamator

Iradierea cu laser de 980 nm poate, de asemenea, dilată capilarele, crește permeabilitatea și favorizează absorbția exsudatelor inflamatorii. Poate îmbunătăți funcția de fagocitoză a leucocitelor, astfel încât poate influența activitatea enzimatică și poate regla funcția imunitară a organismului, apoi poate atinge în cele din urmă scopul de antiinflamator, anti-edem și accelera procesul de reparare a țesuturilor.


Alegerea unui echipament laser profesional la un preț de distribuție poate avea mai multe avantaje, dar trebuie să fie luată în considerare o serie de factori. Iată câteva motive pentru care ai putea să faci acestă alegere:

1.     Calitatea produsului: Echipamentele de laser profesionale au de obicei caracteristici tehnice superioare și sunt construite cu materiale de calitate, ceea ce poate influența direct performanța și durabilitatea lor. Alegerea unui echipament de înaltă calitate poate duce la rezultate mai bune și la o mai mare fiabilitate în utilizare pe termen lung.

2.     Suport tehnic: Echipamentele profesionale sunt adesea furnizate de companii care oferă suport tehnic specializat. Acest lucru poate fi esențial în cazul în care întâmpini probleme sau ai întrebări cu privire la utilizarea sau întreținerea echipamentului.

3.     Asigurare și garanție: Produsele profesionale vin adesea cu garanții mai lungi și asigurări mai cuprinzătoare. Acestea oferă o protecție suplimentară în cazul în care întâmpini probleme sau defecte în timpul utilizării.

4.     Performanță superioară: Echipamentele de laser profesionale sunt concepute pentru a oferi performanțe superioare în comparație cu variantele mai ieftine. Această se poate traduce printr-o mai mare precizie, viteză și calitate a rezultatelor.

5.     Versatilitate: Echipamentele profesionale pot oferi funcționalități și caracteristici suplimentare, ceea ce le face potrivite pentru o gamă mai largă de aplicații. Această poate include capacitatea de a lucra cu o varietate de materiale, precum și opțiuni de personalizare și control avansat.

6.     Actualizări și îmbunătățiri: Companiile care produc echipamente profesionale investesc adesea în cercetare și dezvoltare pentru a aduce îmbunătățiri continue. Alegând un astfel de echipament, te poți bucură de actualizări și îmbunătățiri viitoare care pot extinde funcționalitățile și performanțele echipamentului tău.

7.     Reputație și recenzii: Echipamentele profesionale sunt, de obicei, asociate cu companii de încredere și cu o bună reputație în industrie. Cercetarea recenziilor și a reputației producătorului poate oferi informații suplimentare pentru a te asigura că faci o alegere înțeleaptă.

Este important să analizezi nevoile specifice ale afacerii sau proiectului tău și să compari opțiunile disponibile pentru a face cea mai bună alegere în funcție de bugetul și cerințele tale.

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp