076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Dioda Laser 980nm 15W Indepartare venectazii + Sonda Fizioterapie - Dureri, Vase capilare sparte, Indepartare Vene panza de paianjen, Venom Car

Cod produs: 1002177 Adauga in wishlist
  • 27,999 lei
  • 12,999 lei

53%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUSLaserul de 980 nm este spectrul optim de absorbție al celulelor vasculare porfirine. Celulele vasculare absorb laserul de înaltă energie cu lungimea de undă de 980 nm, are loc solidificarea și, în final, se disipează.

Pentru a depăși roșeața tratamentului cu laser tradițional, zona mare de ardere a pielii, piesă de mână cu design profesional, care permite fasciculul laser de 980 nm, este concentrată pe un interval de diametru de 0,2 ~ 0,5 mm, pentru a permite energiei mai concentrate să ajungă la țesutul țintă, evitând în același timp arderea țesutului pielii din jur.

Laserul poate stimula creșterea colagenului dermic în timpul tratamentului vascular, poate crește grosimea și densitatea epidermei, astfel încât vasele mici de sânge să nu mai fie expuse, în același timp, elasticitatea și rezistența pielii este de asemenea îmbunătățită semnificativ.

Sistemul laser bazat pe acțiunea termică a laserului. Iradierea transcutanată (cu o penetrare de 1 până la 2 mm în țesut) determină absorbția tisulară selectivă de către hemeglobină (hemoglobina este ținta principală a laserului).


Aplicații: 

- Extirpare vasculară: față, brațe, picioare și întreg corpul;

- Tratamentul leziunilor pigmentare: pete, pete de vârstă, arsuri solare, pigmentare;

- Proliferarea benignă: excrescență cutanată: milia, nev hibrid, nev intradermic, neg plat, granule de grăsime;

- Cheaguri de sânge;

- Ulcere ale picioarelor;

- Edem limfatic;

- Eliminarea păianjenului de sânge;

- Clearance vascular, leziuni vasculare;

- Tratament pentru acnee.


Avantaje:

- Fără piese consumabile, mașina poate funcționa 24 de ore pe zi;

- Diametrul vârfului de tratament este de numai 0,01 mm, astfel încât nu va deteriora epiderma. Non-contact, non-invaziv, nu necesită îngrijire specială. Potrivit pentru toate tipurile de piele.

- Frecvența înaltă creează o densitate mare de energie, care ar putea coagula imediat țesutul țintă, iar aceste țesuturi țintă ar fi îndepărtate în decurs de o săptămână;

- Este necesar un singur tratament;

- Design portabil, ușor de transportat;

- Piese de schimb echipate superioare;

- Un mâner cu 5 dimensiuni de spot, potrivit pentru toate tipurile de piele. 

- Tehnică de ieșire de cuplare cu fibră optică laser de 980 nm, 3 tipuri de moduri de impuls, 4 tipuri de dimensiuni de spot pentru a alege;

- Sistem de alimentare uriaș de 30 W, este nevoie de un singur tratament;


Funcţii:

- Efect pentru îndepărtarea vasculară de înaltă frecvență;

- Leziuni vasculare;

- Leziune proliferativă;

- Pete de vârstă și pete solare;

- Vene de păianjen/vene ale feței;

- Angitelectazie liniară;

- Angioame de cireș;

- Îndepărtați vasele de sânge roșii: toate tipurile de telangiectazie. 


Laserul cu diodă de 980 nm este utilizat în tratamentele medicale pentru diverse afecțiuni, inclusiv pentru tratarea capilarelor sparte. Aici sunt câteva avantaje ale achiziționării unui laser cu diodă de 980 nm pentru acest scop:

Penetrare în profunzime: Lungimea de undă de 980 nm permite o penetrare mai profundă în țesuturile cutanate. Acest aspect este benefic în tratarea vaselor de sânge mai adânci și a capilarelor sparte care pot fi situate în straturi mai profunde ale pielii.

Precizie: Laserul cu diodă oferă o precizie mai mare în direcționarea energiei laser către zona țintă. Acest lucru poate minimiza deteriorarea țesuturilor sănătoase din jur și poate oferi rezultate mai precise.

Coagulare eficientă: Laserul cu diodă de 980 nm are capacitatea de a coagula vasele de sânge mici în timp ce le tratează. Acest aspect poate ajută la reducerea sângerărilor și la îmbunătățirea rezultatelor estetice.

Recuperare rapidă: De obicei, tratamentele cu laser cu diodă de 980 nm au un timp de recuperare mai scurt în comparație cu alte tehnologii. Pacienții pot reveni la activitățile obișnuite mai rapid după tratament.

Eficiență în tratarea capilarelor sparte: Laserul cu diodă de 980 nm este recunoscut pentru eficacitatea să în tratarea capilarelor sparte și a altor probleme vasculare.

Siguranță: Datorită controlului precis al energiei laser și a capacității de a se concentra asupra zonei țintă, laserul cu diodă de 980 nm poate fi utilizat în condiții de siguranță, cu riscuri reduse de efecte secundare sau complicații.

Vasele capilare de pe corp ne dau uneori momente jenante în tot parcursul anului, mai ales la începutul verii, când este foarte important cum ne arată picioarele. Până acum epilarea și remodelarea corporală erau foarte importante, dar să nu uităm și de o problema la fel de importantă pe care o au multe persoane (indiferent de gen și vârstă), de spargerea sau dilatația vaselor capilare. Aceste probleme nu numai că sunt vizibile dar pot provoca deseori dureri, se manifestă cel mai des pe membrele inferioare ale corpului și ating aproximativ 60% din populație.


Alegerea unui echipament laser profesional la un preț de distribuție poate avea mai multe avantaje, dar trebuie să fie luată în considerare o serie de factori. Iată câteva motive pentru care ai putea să faci acestă alegere:

-  Calitatea produsului: Echipamentele de laser profesionale au de obicei caracteristici tehnice superioare și sunt construite cu materiale de calitate, ceea ce poate influența direct performanța și durabilitatea lor. Alegerea unui echipament de înaltă calitate poate duce la rezultate mai bune și la o mai mare fiabilitate în utilizare pe termen lung.

- Suport tehnic: Echipamentele profesionale sunt adesea furnizate de companii care oferă suport tehnic specializat. Acest lucru poate fi esențial în cazul în care întâmpini probleme sau ai întrebări cu privire la utilizarea sau întreținerea echipamentului.

- Asigurare și garanție: Produsele profesionale vin adesea cu garanții mai lungi și asigurări mai cuprinzătoare. Acestea oferă o protecție suplimentară în cazul în care întâmpini probleme sau defecte în timpul utilizării.

- Performanță superioară: Echipamentele de laser profesionale sunt concepute pentru a oferi performanțe superioare în comparație cu variantele mai ieftine. Această se poate traduce printr-o mai mare precizie, viteză și calitate a rezultatelor.

- Versatilitate: Echipamentele profesionale pot oferi funcționalități și caracteristici suplimentare, ceea ce le face potrivite pentru o gamă mai largă de aplicații. Această poate include capacitatea de a lucra cu o varietate de materiale, precum și opțiuni de personalizare și control avansat.

- Actualizări și îmbunătățiri: Companiile care produc echipamente profesionale investesc adesea în cercetare și dezvoltare pentru a aduce îmbunătățiri continue. Alegând un astfel de echipament, te poți bucură de actualizări și îmbunătățiri viitoare care pot extinde funcționalitățile și performanțele echipamentului tău.

- Reputație și recenzii: Echipamentele profesionale sunt, de obicei, asociate cu companii de încredere și cu o bună reputație în industrie. Cercetarea recenziilor și a reputației producătorului poate oferi informații suplimentare pentru a te asigura că faci o alegere înțeleaptă.


Este important să analizezi nevoile specifice ale afacerii sau proiectului tău și să compari opțiunile disponibile pentru a face cea mai bună alegere în funcție de bugetul și cerințele tale.

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp