076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Despre Noi


Bucuria unui tratament adecvat de îngrijire a Corpului si a Tenului este o forma de rasfat pe care fiecare femeie sau barbat o merita. 

Tratamentele Profesionale se adreseaza oricarei persoane care doreste forme de invidiat, sau pur si simplu nu gaseste timpul necesar pentru a merge la sala, pentru a va oferi formele mult visate.

1. Avem echipamente de top la preturi de DISTRIBUTIE! Cele mai moderne aparate din piață sunt la noi la un pret imbatabil!

2. La noi găsești consumabile pentru aparatele tale: de la impulsuri pentru aparate la geluri! Nu exista riscul de a nu mai putea folosi aparatul din lipsa impulsurilor.

3. Beneficiezi de service rapid pentru aparate chiar și după ce ies din garanție.

4. Preturile aparatelor noaste sunt printre cele mai accesibile de pe piață raportat și la calitatea superioara a acestora.

5. Iti punem la dispoziție traineri specialisti pentru cursuri fizice sau online dacă vrei sa înveți mai mult.

6. Aparatele noastre sunt certificate 

7. Avem o gama larga de rezultate excelente obținute cu aparatele noastre. Astfel ca poți vedea dinainte ce rezultate poți atinge utilizand aparatura profesionala.

8. Poate sa ești la început, poate ca nu ai mai lucrat niciodată în domeniul beauty, însă ești pasionat/ pasionata iti punem la dispoziție franciza în domeniul beauty fără costuri de francizare. Trebuie sa cumperi doar aparatele de la noi și vei plăti doar redevența.

9. Iti realizam gratuit afișele promoționale pentru aparatele luate de la noi pentru ca tu sa dai doar drumul la reclama.

10.La noi nu găsești doar aparate ci tot mobilierul de care ai nevoie pentru salonul tău.

11. Pentru ca vrem sa fii cât mai bun aparatele noastre vin cu caiet explicativ în limba romana.

Compania SC DANIR PREST SRL a fost fondata in 1997, si va punem la dispoztie o gama diversificata si variata de aparatura profesionala, cursuri de specializare si servicii adicacente.


Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp