076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Epilare Definitiva Laser Dioda 3Lungimi 755nm, 808nm, 1064nm Profesional 1600W Dioda Laser, 50mil Impulsuri Manipul Touch Screen

Cod produs: 10026816 Adauga in wishlist
  • 99,290 lei
  • 58,990 lei

40%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS


Lungimile de undă cuprinse între aproximativ 700 și 1000 nanometri (nm) sunt absorbite selectiv de melanină; cromoforii concurenți (oxihemoglobina și apă) absorb mai puțină energie la aceste lungimi de undă. Prin urmare, orice sursă de lumină care funcționează între 700 și 1000 nm este adecvată pentru țintirea melaninei din firul de păr.

Filtre duble cu apă, schimbă doar filtrele la 6 luni și 1 an. La modelele vechi era necesar un schimb de filtrul în fiecare luna. Nouă pompă de apă  și vine în întâmpinarea clienților cu un sistem de răcire mai bun și un tratament mai liniștitor. Aceste diferențe evidente vor fi regăsite atunci când clienții dvs. pot compara cu alte apărături mai vechi. Alimentarea cu șase cai a înlocuit sursă de alimentare cu patru cai, o putere mult mai mare și stabilă. Sistemul de răcire TEC, poate controla temperatura apei de unul singur pentru a menține aparatul laser cu dioda 808nm funcționând continuu mult timp în perioada da vara.


Lungime de undă

- Viteza 755nm Alexandrite Laser

Pentru cea mai largă gamă de tipuri și culori de păr, inclusiv părul subțire și părul deschis la culoare și poate aborda chiar și părul încorporat.  Lungimea de undă oferă o absorbție mai puternică a energiei de către melanină. Cu o penetrare mai superficială, lungimea de undă de 755 nm vizează umflarea foliculului de păr și este deosebit de eficientă pentru părul încorporat superficial în zone precum sprâncenele.


- Viteză 808nm

Jumătate din timpul de tratament. Lungimea de undă clasică în epilarea cu laser, lungimea de undă de 808nm, oferă o penetrare profundă a foliculului de par cu o putere medie mare, o rată mare de repetare și o dimensiune mare a spotului pentru un tratament rapid. Laserul cu diodă de 808 nm are un nivel moderat de absorbție a melaninei, ceea ce îl face sigur pentru tipurile de piele mai închisă. Capacitățile sale de penetrare profundă vizează umflătura și bulbul foliculului de păr, în timp ce penetrarea moderată în adâncime a țesutului îl face ideal pentru tratarea brațelor, picioarelor, obrajilor și bărbii.

- Nd Yag 1064nm

Specializat pentru tipurile de piele mai închisă la culoare. Lungimea de undă Yag 1064 se caracterizează printr-o absorbție mai scăzută a melaninei, ceea ce o face o soluție concentrată pentru tipurile de piele mai închisă la culoare. În același timp, 1064nm oferă cea mai profundă penetrare a foliculului de păr, permițându-i să țintească bulbul și papilă, precum și să trateze părul adânc încorporat în zone precum scalpul, axele și zonele pubiene. Cu o absorbție mai mare de apă care generează o temperatură mai ridicată, încorporarea lungimii de undă de 1064 nm crește profilul termic al tratamentului general cu laser pentru cea mai eficientă îndepărtare a părului. 


Avantaje:

- utilizează energie de frecvență ultra-înaltă pentru a obține un tratament de alunecare pe suprafețe mari și o îndepărtare completă a părului de pe corp cu durere minimă și eficiență ridicată;

- durata de viață a laserului obișnuit este de numai 20 milioane, este echipată cu cea mai recentă tehnologie,  iar durata de viață este de până la 100 de milioane, ceea ce este de peste 5 ori mai mare decât a altor lasere, asigurându-vă pe termen lung. 


ZONE DE TRATAMENT:

1. Îndepărtarea părului frontal, epilarea pieptului;

2. Îndepărtarea părului facial, epilarea bărbii;

3. Epilarea buzelor, spate, îndepărtarea părului brun;

4. Epilare privată/bikini, epilare picioare;

5. Epilarea axilelor, epilarea brațelor;

6. Potrivit pentru toate părțile părului de pe corp și față.

Un tratament poate vedea rezultatul , iar tratamentele de aproximativ 3-4 ori pot obține o îndepărtare definitivă a părului  


Cine nu a visat că printr-o minune să scape de chinul epilării la fiecare 2-3 zile? Câte complexe nu aduce cu sine excesul de păr din anumite zone ale corpului?

Vestea bună este că progresul tehnologic actual din domeniul beauty&care a dus la apariția pe piață a unor dispozitive medicale capabile să rezolve definitiv problema, fără efecte secundare pe termen lung.


Ce este tratamentul de epilare cu Laser Dioda TOTULPERFECT?

Acest tratament de epilare definitivă cu LASER Dioda este cea mai performantă procedură prin care firele de păr sunt distruse, efectul persistând câțiva ani sau chiar permanent, în funcție de reacția foliculului de păr și de puterea lui de regenerare.


Cui i se adresează tratamentul de epilare definitivă cu laser dioda?

Epilarea definitivă cu laser dioda se adresează tuturor persoanelor adulte, femei și bărbați, care își doresc să elimine definitiv părul din anumite zone ale corpului sau de pe față.

 
Există contraindicații ale epilării cu laser dioda?

Epilarea definitivă cu laser dioda nu prezintă contraindicații majore, fiind considerată de specialiști o metodă sigură de epilare. Există totuși situații în care, din motive medicale sau de siguranță, nu se recomandă epilarea cu laser.


Aceste situații se referă la:

- Perioada sarcinii și a alăptării;

- Existența unor infecții la nivelul pielii sau al mucoaselor, leziuni, tatuaje;

- Prezența unei boli oncologice.

 
Este epilarea cu laser dioda o procedură sigură?

Spre deosebire de celelalte tipuri de epilare definitivă, epilarea cu LASER Dioda este o procedură sigură, nedureroasă, care nu produce iritații sau inflamații, fiind potrivită oricărui tip de piele.

Echipamentul ultraperformant funcționează pe principiul fototermolizei selective, ceea ce presupune atingerea unor temperaturi foarte înalte pentru a distruge foliculul de păr, fără afectarea țesutului din jur.


În cât timp se văd rezultatele? Câte ședințe sunt necesare?

Deoarece părul uman se dezvoltă în trei etape, anagen (creștere), catagen (repaus) și telogen (cădere), acesta nu poate fi eliminat integral într-o singură ședința, dar se poate observă încă de la prima ședința rărirea părului în zonele tratate.

În funcție de culoarea pielii (fototipul cutanat), densitatea și grosimea firului de păr, pot fi necesare între 3 și 6 ședințe, la un interval de 4-6 săptămâni.


Cât durează o ședința?

În funcție de numărul și suprafață zonelor tratate, o ședința poate dura între 5 minute (zona axilei), până la 60 – 90 minute (întregul corp).


Ce precauții sunt necesare înaintea epilării cu laser dioda?

Premergător începerii procedurilor de epilare definitivă cu laser dioda e necesar să:

- Evitați ceară sau aparatul electric de epilat cu circa 4 săptămâni înainte;

Radeți cu lama părul din zonele ce urmează a fi tratate;

Faceți o pauză de la expunerea prelungită la soare, iar ședințele la solar trebuie evitate cu minimum 3 zile înainte și după tratamentul cu laser.


Când este bine să începi ședințele de epilare definitivă?

Ședințele de epilare definitivă cu laser dioda pot fi începute oricând, însă sezonul toamnă-iarnă este ideal deoarece îți permit să întâmpini vara cu o piele catifelată, fără să mai trăiești disconfortul și grija epilării.


Ce simți în timpul unei ședințe de epilare definitivă cu laser dioda?

Epilarea definitivă cu laserul dioda este lipsită de durere întrucât dispozitivul este prevăzut cu un sistem de răcire, ce pornește din vârful aplicatorului și reduce temperatura produsă de lumina la nivelul pielii. Astfel, această tehnologie asigură maximum de confort pe toată durata procedurii, la nivelul pielii resimțindu-se o senzație plăcută.


Ce zone se pot epila cu laser dioda ?

Dispozitivul de epilare laser dioda poate ataca orice zonă afectată de pilozitate:

- axilă;

- mustață;

- barbă;

- inghinal;

- linie bikini;

- interfesieri;

- brațe;

- picioare;

- abdomen;

- spate. 
1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp