Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Web situl isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".
Situl garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Totulperfect si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre Totulperfect este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Web site-ul Totulperfect sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.
Termeni legali pentru crearea unui cont:
Pentru a putea achihitiona produse de pe situl Totulperfect.ro trebuie sa ai
1. Varsta de peste +18 ani.
2. Sa furnizati un nume complet legal, o adresa de email valida, si orice alte informatii mai sunt necesare pentru a completa formularul de inregistrare.
3. Esti reponsabil pentru ati securiza parola contului, Totulperfect.ro nu poate fi si nu va fi tinut responsabil pentru orice prejudiciu adus de neputinta de securizare a contului sau parolei.
4. Nu suntem responsabili pentru intrebuintarea ilegala sau neautorizata dupa achizitionarea produselor de pe situl Totulperfect.ro, sau orice violarea a legilor -incluzand dreptul la legile de copyright.

1. Dreptul de autor a Web sit-uli Totulperfect asupra informatiilor publicate pe site Intregul continut al site-ului Totulperfect - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea site-ului Totulperfect si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul site-ului Totulperfect a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului Totulperfect numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul Totulperfect, politica de preturi Web site-ul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul Totulperfect sunt noi, in ambalajul original al producatorului.
Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Web situl isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului. Preturile prezentate nu includ TVA (24%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, datorita unor erori tehnice.
In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.
Web site-ul nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia Web site-ul de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, forma, aspect, etc.).

Continutul Totulperfect (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor.

Din acest motiv, Web site-ul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul Totulperfect, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. Web site-ul si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.
Mentionam faptul ca unele produse listate in site pot aparea ca monstra/exemplu la ceea ce am putea comercializa in viitor, pentru pietei de desfacere la aceste produse.


3. Plata produselor
Plata produselor comandate de pe site-ul Totulperfect.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre Curier/Posta (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin card bancar; dovada platii trebuie trimisa catre Web situ-ul Totulperfect la adresa de e-mail contact@totulperfect.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in cont. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Site-ul Totulperfect.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid si Posta Romana.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 10 zile lucratoare. Situl isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Costurile de livrare sunt:

- GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 500 RON , cu Posta Romana.

- 10 RON pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 500 RON - Posta Romana.
- 30 Ron pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 500 RON - Curier Rapid.

Livrarea se face prin Fan Courier, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un sediu Fan Courier.


In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Totulperfect isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de site care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Totulperfect fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de site de la acest client.
Nu ne asumam nici o raspundere privind pierderi colaterale cauzate de defectiuni ale produselor comercializate (indiferent daca produsul in cauza se afla sau nu in perioada de garantie).

Pentru livrarea produselor in Europa (UE), Comanda minima este 100 Euro. Plata produselor se face anticipat (inclusiv costurile de livrare).

5. Garantia produselor

Garantie producator 1 an. Pentru schimarea sau repararea produselor costurile aferente curieratului sunt suportate de D-voastra.

Nu se acorda service gratuit si nu se inlocuiesc produsele defectate in termenul de garantie, in urmatoarele conditii:

- deteriorari si defectiuni datorita transportului necorespunzator efectuat  de cumparator;

- nerespectatarea de catre cumparator a conditiilor de manipulare, instalare, utilizare si intretinere precizate in instructiunile de folosire.

- utilizarea aparatului in alt regim decat cel casnic, pentru activitati profesionale: saloane, centre imfrumusetare, etc

- interventii efectuate in perioada de garantie, de catre persoane neautorizate;

- utilizarea de detergenti si substante chimice necorespunzatoare;

- componentele si accesoriile din material plastic sau cele casabile (sticla, ceramica, etc), nu fac obiectul garantiei.

- utilizarea produsului in conditii ambiante (temperatura, umiditate) contrare recomandarilor;

- daune provocate din cauza tensiunilor de alimentare necorespunzatoare sau a intemperiilor (cutremur, incendiu, inundatie, trasnet, etc.)

6. Returul produselor / Schimbul Produselor

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Produsul trebuie sa fie in ambalajul original intact si sigilat, certificatul de garantie in original,si toate documentele cu care ti-au fost livrate. pt a putea indeplini conditiile de retur/schimb. Dupa aprobarea cererii de retur / schimb, vom trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi. Toate produsele pe care le returnezi sau schimbi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile. Taxa de retur se aplica in functie de valoarea comenzii, pentru comenzile speciale taxa de retur se precepe in functie de valoarea comenzii, taxele de manipulre, si taxele de curierat.

Orice forma de abuz - Verbal sau scris conduce la oprirea imediata a  oricarei forme contractuale intre Totulperfect.ro si client si automat la inchiderea contului.

BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE
Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:
1. contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;
2. furnizarea de Bunuri si/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
3. furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;
4. furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
5. furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;
6. furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Produse de tip comanda speciala, indiferent de categorie
-    Produsele din aceasta categorie, aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta si a efectuarii platii in avans sau la livare, nu pot fi returnate

Daca ai optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom returna banii in contul specificat de tine sau pe card, daca ai platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice. Daca alegi sa returnezi produsul, si deci sa trimitem curierul la tine pentru ridicarea produsului, costul de transport va fi platit de catre tine integral. Costul de transport pentru retur este 18ron.

7. Politica de confidentialitate
Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Site-ului, vor ramane in proprietatea Totulperfect. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.