Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Tutorial Video Aplicare Tatuaj de unghii

Aplicare Tatuaj de unghii cu apa peste o constructie cu geluri uv unghii si oja semipermanenta.Tatuaj de unghii cu apa floarea soarelui

Aplicarea tatuajului de unghii este o metoda foarte usoara pentru a da un aspect ingrijit si efect unei manichiuri simple. Se aplica foarte repede comparativ cu o pictura cu vopsele acrilice manuala, este la un pret redus si accesibil si intr-o varietate de modele si culori – pentru toate gusturile.

Tatuajele de unghii pot fi aplicate pe Geluri uv – oja semipermanenta – dar si pe acril de unghii sau pe unghiile naturale.

Tatuaje de unghie care se aplica cu ajutorul apei. Se pune intr-un paharel putina apa ,se decupeaza de pe folie cu foarfeca modelul dorit, se inlatura folia de protectie, se pune in apa cateva secunde si se dezlipeste de pe folie . Se ia modelul dezlipit cu o penseta si se aplica pe unghie dupa care se aplica pentru fxare un lac (oja) incolor, Top coat, Finish gel uv.  Atentie!!! Unele modele de tatuaje au folie de protectie care trebuie indepartata inainte de a introduce in apa tatuajul.

Se pot folosi atat pentru gel cat si pentru acril.