Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Tehnica aplicare gel UV

Atunci cand va doriti  manichiuri impecabile si frumoase, care sa reziste in timp, atunci aplicarea acestui gel UV pe unghie este ideal si de aceea in cele ce urmeaza o sa va prezentam aplicarea acestui gel pe unghi.

Pregatirea unghiei pentru aplicarea gelului: aceasta operatiune presupune indepartarea cuticolei de pe suprafata unghiei cu ajutorul unui instrument de cuticule sau cu un betisor de portocal. Apoi  se pileste suprafata unghiei, insa nu foarte mult doar cat sa se indeparteze luciul unghiei, dupa care se indeparteaza praful ce sa obtinut in urma piliri cu o periuta de praf.

Dupa ce terminati aceasta opereatiune, aplicati acest gel UV care trebuie sa aiba o grosime a stratului medie pentru ca influenteaza in mod direct gradul de intarire completa. Recomandata este folosirea a trei sau patru straturi subtiri decat unul sau doua groase. Aplicarea acestui gel UV trebuie sa se faca in straturi foarte subtiri deoarece trebuie sa patrunda cat mai multa lumina pentru a reduce contractia. In cele mai multe cazuri micsorarea este normala, dar peste 12% aceasta poate cauza insa foarte multe probleme cum ar fi: desprinderea sau craparea. De aceea aplicarea acestui gel UV  trebuie sa fie in cat mai multe straturi subtiri, pentru ca se pot contracta excesiv ceea ce duce la leziuni. Alte cauze ale leziunilor unghiilor apare atunci cand acestea sunt supra-incarcate cu gel UV, sau la pilirea unghiilor se folosesc pile prea abrazive si de mare viteza. Iar in cele mai multe cazuri aceste leziuni apar din cauza unghiilor prea lungi ce nu sunt potrivite stillului de activitate sau de viata a clientei.

Aceste leziuni cat si contractii pot fi minimalizate prin aplicarea acestui gel UV in straturi subtiri si multiple. Incercati pe cat posibil sa pastrati unghiile sanatoase dar si pielea din jur, si ve-ti reduce in mod clar problemele cauzate de contractie in urma aplicari cu gel sau a leziunilor. Intodeauna cand aplicati un astfel de gel UV pe unghiile dumneavoastra incercati sa va interesati cum se pregatesc unghiile, cum se aplica gelul, si cum se trateaza si se finiseaza corespunzator.