Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Step by Step Inimioare Funny

Tutorial-unghii-inimioare-funny

1 . Pregatiți unghia naturala prin pilire usoara a unghiei, curatarea de praf. Sablonul trebuie pregatit in forma pentru a crea Modelul Drept . Așezați Sablonul fara sa lasati loc intre unghie si sablon. Aplicați Primer unhgii sau Bonder pe toate cele 10 unghii. Aplica o cantitate mică de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent sau Roz pe toata suprafata unghiei. Usca la lampa uv 36W fiecare unghie timp de 15 secunde pentru a ține forma. Aplica o cantitate medie de Gel UV unghii crea forma dorita. Usca la lampa uv 36W timp de două minute.

2 . Curățați stratul de GEL Uv și piliti unghiile în formă; Aplicați din nou un strat subțire de Gel Uv Perfect 3in1 si Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

3. Aplicați Gel uv Negru – Black Jack  pe toata unghia.  Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

4. Sigilati unghia cu un strat de Gel uv 3in1 , Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Piliti Unghia pentru a indeparta orice denivelare. Degresati cu Cleaner.

5. Cu o pensula de model lunga subtire ( Poza la final ) desenati forma inimioarei si o codita cu o vopsea acrilica unghii rosie.

6. Tot cu pensula de model desenati cu vopsea acrilica neagra conturul inimioarei si adaugati niste coarne, si gura.

7. Umpleti cu vopsea acrilica unghii alba, respectiv galbena coarnele si gura. Tot cu pensula de model desenati cu vopsea acrilica neagra doua cercuri la ochi pt pupile. Lasati modelul la uscat.

8. Aplicați un strat de Finish Gel uv sau Gel uv Luciu – Shine.Uscati la lampa uv 36W timp de două minute.