Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Step by Step Geluri Uv si Fundita Vopsele Acrilice Unghii

Model Geluri Uv si Fundita Vopsele Acrilice Unghii

Vopselele acrilice de unghii pot sa transforme un model de french simplu intr-o opera de arta in cateva minute. Aceste vopsele de unghii se aplica usor si se usuca la aer. Este nevoie de putina imaginatie si practica.

1. Pregatiți unghia naturala prin pilire usoara a unghiei, curatarea de praf. Aplicați Primer unhgii sau Bonder pe toate cele 10 unghii. Aplica o cantitate mică de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent sau Roz pe toata suprafata unghiei. Usca la lampa uv 36W fiecare unghie timp de 15 secunde pentru a ține forma.

tutorial-gel-uv-unghii-3in1-french-sclipici-1

Tutorial Model Geluri Uv si Fundita Vopsele Acrilice Unghii

2. Aplicati Gel uv unghii 3in1 Cover Dark pe forma de contra french a unghiei. Uscati gelul uv la Lampa uv 36W timp de două minute. Aplicati Gel uv unghii colorat sclipici Auriu In forma de french. Uscati gelul uv la Lampa uv 36W timp de două minute.

3. Aplicați din nou un strat de sigilare de grosime medie la punctul de stres si subtire pe restul unghiei de Gel uv unghii 3in1 Transparent. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Piliti unghia in forma, Degresati si piliti putin unghia cu un buffer. Curatati unghia de praf cu o periuta de unghii. Degresati din nou.

tutorial-gel-uv-unghii-3in1-french-sclipici-2

Tutorial Model Geluri Uv si Fundita Vopsele Acrilice Unghii

4. Cu un creion de unghii alb (sau cu un croion normal) pictati un contur al funditei pentru ghidaj.

tutorial-gel-uv-unghii-3in1-french-sclipici-3

Tutorial Model Geluri Uv si Fundita Vopsele Acrilice Unghii

5. Cu o pensula de pictura si vopsea acrilica rosie umpleti forma de fundita. Asteptati sa se usuce.

tutorial-gel-uv-unghii-3in1-french-sclipici-4

Tutorial Model Geluri Uv si Fundita Vopsele Acrilice Unghii

6. Cu o pensula de pictura subtire si vopsea acrilica de unghii neagra realizati umbre . Pentru un negru intens vopseaua acrilica neagra trebuie combinata cu mai putina apa, iar pt un negru transparent cu foarte multa apa.

tutorial-gel-uv-unghii-3in1-french-sclipici-5

Tutorial Model Geluri Uv si Fundita Vopsele Acrilice Unghii

7. Cu o pensula de pictura subtire si vopsea acrilica de unghii neagra realizati conturul final al funditei cu linii subtiri. Asteptati sa se usuce.

8. Aplicati un strat de Finish gel uv Perfect sau Quick Finish gel unghii. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Aplcati ulei de cuticule Perfect si masati cuticula si unghia.