Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Step by Step Geluri Uv Floare

Geluri uv unghii si Floare pictata cu Vopsele Acrilice

step-by-step-model-unghii-verde-sclipici-Flori-negre

Model Geluri uv unghii si Floare pictata cu Vopsele Acrilice

1. Pregatiți unghia naturala prin pilire usoara a unghiei, curatarea de praf.  Aplicați Primer unhgii sau Bonder pe toate cele 10 unghii. Aplica o cantitate mică de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent sau Roz pe toata suprafata unghiei. Usca la lampa uv 36W fiecare unghie timp de 15 secunde pentru a ține forma.

2. Aplicati Gel uv unghii colorat Verde pe toata suprafata unghiei. Uscati gelul uv la Lampa uv 36W timp de două minute. Aplicati Gel uv unghii Sclipici Argintiu pe varful unghiei pierdut spre baza. Uscati gelul uv la Lampa uv 36W timp de două minute.

3. Degresati unghia cu Cleaner unghii Perfect. Aplicati un strat de gel uv 3in1 Transparent pentru intarirea punctului de Stres si nivelarea unghiei. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Degresati unghia cu Cleaner unghii Perfect. Piliti unghia in forma.

4. Cu vopsea acrilica unghii Negru pictati 3 petale de floare. Pentru efect cu o pensula linii realizati doua linii serpuite intre petale. Asteptati sa se usuce.

5. Aplicati un strat de Finish gel uv Perfect sau Quick Finish gel unghii. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Aplcati ulei de cuticule Perfect si masati cuticula si unghia.