Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Step by Step Geluri Uv Colorate si top coat Mat

Geluri uv unghii si Top coat Mat unghii

O manichiura cu geluri uv lucioase se transforma in mai putin de 1 min intr-o manichiura mata – foatop-coat-mat-unghii-oja-mata-unghii-gel-uvrte la moda.

Top Coat Mat Unghii Transformă instantaneu unghiile stralucitoare intr- un finisaj mat, se usca în câteva secunde, Extinde uzura de manichiura, Se aplică ușor și uniform, Protejează culoarea unghiilor de la decolorare.

O manichiura must-have pentru iubitorii de unghii. Sporeste, complimenteaza și protejeaza creațiile tale preferate de unghii. Top Coat Mat cu uscare rapida este îmbogățit cu “mattifiers” care transformă instantaneu orice manichiură într-un  finisaj mat. Formula special conceputa aplicata uniform și păstrează aspectul și textura unghiilor cu geluri uv. Utilizarea cu orice nuanta pentru a crea un finisaj mat neted pentru o manichiura cu o “atitudine Big”.

1. Pregatiți unghia naturala prin pilire usoara a unghiei, curatarea de praf.  Aplicați Primer unhgii sau Bonder pe toate cele 10 unghii. Aplica o cantitate mică de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent sau Roz pe toata suprafata unghiei. Usca la lampa uv 36W fiecare unghie timp de 15 secunde pentru a ține forma.

tutorial-pas-cu-pas-geluri-uv-unghii-3in1-si-gel-colorat-si-to-coat-mat-2

Tutorial Geluri uv unghii si Top coat Mat unghii

2. Aplicati Gel uv unghii colorat Hartbreaker pe toata suprafata unghiei. Uscati gelul uv la Lampa uv 36W timp de două minute.

tutorial-pas-cu-pas-geluri-uv-unghii-3in1-si-gel-colorat-si-to-coat-mat-1

Tutorial Geluri uv unghii si Top coat Mat unghii

3. Degresati unghia cu Cleaner unghii Perfect. Aplicati un strat mediu de Top Coat Mat unghii pe toata suprafata unghiei. Asteptati sa se usuce.

tutorial-pas-cu-pas-geluri-uv-unghii-3in1-si-gel-colorat-si-to-coat-mat-3

Tutorial Geluri uv unghii si Top coat Mat unghii

4. Aplicati cu o pensula de pictura lunga subtire Geluri uv -  Finish gel unghii sau Quick Finish gel unghii, in model abstract si Uscati la lampa uv 2 min. NU DEGRESATI.