Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Step by Step Gel Uv Umbrela

Gel uv 3in1 unghii si Umbrela pe plaja cu Geluri Colorate

Cine nu isi doreste 365 de zile de concediu insorite???

Cu un pic de imaginatie acest model de unghii cu gel uv usor de realizat te va bine dispune ori de cate ori te uiti ma unghii. Ori ca iti aminteste de un concediu reusit sau de concediul care urmeaza, important este sa nu aduca aminte de zile ploioase si mohorate.

1. Pregatiți unghia naturala prin pilire usoara a unghiei, curatarea de praf.  Aplicați Primer unhgii sau Bonder pe toate cele 10 unghii. Aplica o cantitate mică de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent sau Roz pe toata suprafata unghiei. Usca la lampa uv 36W fiecare unghie timp de 15 secunde pentru a ține forma.

tutorial-pas-cu-pas-gel-uv-unghii-3in1-si-gel-uv-color-vara-umbrela-0

Gel uv 3in1 unghii si Umbrela pe plaja cu Geluri Colorate

2 . Aplicați din nou un strat subțire de Gel Uv Perfect Alb Extrem combinat cu putin Alb Laptos – French Pink si Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Dupa uscare cu o pensula Subtire de model trasati niste linii cu gel uv alb extrem in lungul unghiei de ghidaj. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

tutorial-pas-cu-pas-gel-uv-unghii-3in1-si-gel-uv-color-vara-umbrela-1.JPG

Gel uv 3in1 unghii si Umbrela pe plaja cu Geluri Colorate

3. Tot cu o pensula linii lunga si Gel uv Color unghii Mat Light Blue si Gel uv Color sclipici Golden’s, realizati niste dungi pe langa liniile de ghidaj. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

tutorial-pas-cu-pas-gel-uv-unghii-3in1-si-gel-uv-color-vara-umbrela-2.JPG

Gel uv 3in1 unghii si Umbrela pe plaja cu Geluri Colorate

4.  Aplicați din nou un strat subțire de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Piliti unghia in forma, degresati. Tot cu o pensula linii lunga si vopsea acrilica unghii Negru pictati conturul unei umbrele, iar cu vopsea acrilica unghii Rosie Umbleti forma umbrelei. Asteptati sa se usuce.

5. Aplicați un strat de Finish Gel uv sau Gel uv Luciu – Shine.Uscati la lampa uv 36W timp de două minute.