Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Step by Step Gel Uv si Floare 3D Acryl

Model Gel Uv si Floare 3D Acryl

Unghiile cu gel uv sau acril STILETTO sunt foarte la moda. Indiferent ca sunt lungi sau scurte atrag priviri fiind o manichiura nonconformista.

1. Pregatiți unghia naturala prin pilire usoara a unghiei, curatarea de praf. Aplicați Primer unhgii sau Bonder pe toate cele 10 unghii. Aplica o cantitate mică de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent sau Roz pe toata suprafata unghiei. Usca la lampa uv 36W fiecare unghie timp de 15 secunde pentru a ține forma.

tutorial-gel-uv-unghii-3in1-floare-3d-acryl-alba-3

Model Gel Uv si Floare 3D Acryl

2. Aplicati Gel uv unghii colorat Vanilla Puding pe toata suprafata unghiei. Uscati gelul uv la Lampa uv 36W timp de două minute. Aplicati Gel uv unghii colorat Sclipici Gold In forma de french in diagonala. Uscati gelul uv la Lampa uv 36W timp de două minute.

 Aplicați din nou un strat de sigilare de grosime medie la punctul de stres si subtire pe restul unghiei de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Piliti unghia in forma, degresati.

tutorial-gel-uv-unghii-3in1-floare-3d-acryl-alba-2

Model Gel Uv si Floare 3D Acryl

3. Cu gel uv 3D sau in cazul nostru cu pudra acrilica alba si lichid acrilic unghii, incepeti sa conturati floarea prin realizarea de petale din acril. Formati o biluta de acryl unghii de dimensiuni mici si prin apasare cu o pensula limba de pisica realizati petala.

tutorial-gel-uv-unghii-3in1-floare-3d-acryl-alba-4

Model Gel Uv si Floare 3D Acryl

4. NU este nevoie de multe petale pt ca floare dvoastra sa arate perfect. 4 petale sunt suficiente, daca nu sunteti inca esxpert in loc de mijlocul florii puteti aplica o pietricica. In lungul frenchului aplicati cu lipici de unghii pietricele de diferite marimi lipite unele de altele.

5. Aplicati un strat de Finish gel uv Perfect sau Quick Finish gel unghii. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Aplcati ulei de cuticule Perfect si masati cuticula si unghia.