Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Step by Step Gel Uv Red&Black

Model de unghii cu gel uv French in Valuri de negru si rosu

1. Pregatiți unghia naturala prin pilire usoara a unghiei, curatarea de praf. Sablonul trebuie pregatit in forma pentru a crea Modelul Migdala lunga – O forma de Stiletto dar mai scurt si mai rotund. ( se lipeste Varful sablonului, de-a lungul liniei de mijloc, centru. ) Așezați Sablonul fara sa lasati loc intre unghie si sablon. Aplicați Primer unhgii sau Bonder pe toate cele 10 unghii. Aplica o cantitate mică de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent sau Roz pe toata suprafata unghiei. Usca la lampa uv 36W fiecare unghie timp de 15 secunde pentru a ține forma. Aplica o cantitate medie de Gel UV unghii crea forma dorita. Usca la lampa uv 36W timp de două minute.

2 . Curățați stratul de GEL Uv și piliti unghiile în formă; Aplicați din nou un strat subțire de Gel Uv Perfect 3in1 si Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

tutorial-pas-cu-pas-gel-uv-unghii-3in1-in-valuri-gel-uv-color-rosu-negru-1

Model de unghii cu gel uv Color Negru si Rosu in Vauri 3

3. Cu un gel Uv colorat Negru – Black Jack – realizati un french de 2 cm. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

tutorial-pas-cu-pas-gel-uv-unghii-3in1-in-valuri-gel-uv-color-rosu-negru-2

Model de unghii cu gel uv Color Negru si Rosu in Vauri 4

4. Cu un gel Uv colorat Rosu – Cola red -  realizati un french de lati 3 cm intr-o parte. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

tutorial-pas-cu-pas-gel-uv-unghii-3in1-in-valuri-gel-uv-color-rosu-negru-3

Model de unghii cu gel uv Color Negru si Rosu in Vauri 5

5. In gel uv unghii 3in1 Transparent sigilati niste bilute de Caviar unghii Argintii. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

tutorial-pas-cu-pas-gel-uv-unghii-3in1-in-valuri-gel-uv-color-rosu-negru-4

Model de unghii cu gel uv Color Negru si Rosu in Vauri 6

6. Sigilati modelul cu Gel uv 3in1 Transparent. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Piliti unghia pentru nivelare, curatati cu o periuta praful de unghii si degresati cu cleaner. Cu o pensula lunga pentru linii fine delimitati Valurile – Rosu – Negru – aviar.

7. Lasati la uscat. Aplicați un strat de Finish Gel uv sau Gel uv Luciu – Shine.Uscati la lampa uv 36W timp de două minute.