Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Step by Step Gel uv Rainbow

 

Tutorial Gel uv 3in1 unghii si Curcubeu cu Geluri Colorate

tutorial-unghii-gel-uv-colorat-curcubeu-geluri-colorate-unghii-uv

Gel uv 3in1 unghii si Curcubeu cu Geluri Colorate

1. Pregatiți unghia naturala prin pilire usoara a unghiei, curatarea de praf.  Aplicați Primer unhgii sau Bonder pe toate cele 10 unghii. Aplica o cantitate mică de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent sau Roz pe toata suprafata unghiei. Usca la lampa uv 36W fiecare unghie timp de 15 secunde pentru a ține forma.

2 . Aplicați din nou un strat subțire de Gel Uv Perfect 3in1 Alb Extrem si Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

3. Aplicați din nou un strat subțire de Gel Uv Perfect Color Flower Violet, Fara a usca Gelul uv de unghii , Lasand un mic saptiu intre liniile de culori de geluri continuati cu Gel Uv Perfect Color True Red, Gel Uv Perfect Color Smoked Coral, Gel Uv Perfect Color Juice Yellow, Gel Uv Perfect Color Mint Green.

4. Cu o pensula lunga model unghii linii incepand dintr-un colt al unghiei tresati linii fara sa apasati prea tare.

5. Trasati inca o linie fina pe mijlocul valurilor formate la pasul 4.

6. Din centrul diametral opus al pasului 4 trasati din nou linii spre punctul de pornire. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

6. Aplicați din nou un strat mediu de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent sau Gel Uv Perfect 3in1 Thick – Vâscos in aceeasi directie cu fibrele de la pene. Sigilati cu atentie si parte de varful liber al unghiei. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Cu o pila fina 180/240 piliti unghia in forma – cu atentie. Pentru orice imperfectiuni ale penei puteti folosi gel uv colorat negru.

7. Aplicați un strat de Finish Gel uv sau Gel uv Luciu – Shine.Uscati la lampa uv 36W timp de două minute.