Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Step by Step Gel Uv Puzzle

Gel uv unghii model Puzzle combinatii de culori

tutorial-unghii-gel-uv-verde-roz

Model de unghii cu gel uv 3in1, Gel Colorat Verde si Roz

. Pregatiți unghia naturala prin pilire usoara a unghiei, curatarea de praf.  Aplicați Primer unhgii sau Bonder pe toate cele 10 unghii. Aplica o cantitate mică de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent sau Roz pe toata suprafata unghiei. Usca la lampa uv 36W 2 min.

2 . Aplicați din nou un strat subțire de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent sau Roz si Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

3. Aplicați din nou un strat subțire de Gel Uv Perfect Verde Mint green pe toata unghia ( cel din poza este combinat cu alb extrem) Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

4. Aplicați din nou un strat subțire de Gel Uv Perfect Sweet pink pe jumatate de unghie putin serpuit. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

5. Cu un punctator de marime medie aliniati niste puncte Roz  de dimensiuni egale in lungul liniei. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Repetati cu Verde. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

6. Aplicați din nou un strat mediu de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent sau Gel Uv Perfect 3in1 Thick – Vâscos in aceeasi directie cu fibrele de la pene. Sigilati cu atentie si parte de varful liber al unghiei. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Cu o pila fina 180/240 piliti unghia in forma – cu atentie. Pentru orice imperfectiuni ale penei puteti folosi gel uv colorat negru.

7. Aplicați un strat de Finish Gel uv sau Gel uv Luciu – Shine.Uscati la lampa uv 36W timp de două minute.