Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Step by Step Gel uv Pepene Verde

Tutorial unghii Gel Uv – Pepene Verde

Cine nu isi doreste vara modele deosebite care sa atraga atentia, in culori Neon??? Vara este permis ORICE. Fructele sunt tot mai mult la moda pentru unghii , asa ca va propunem un modele pe intreaga unghie cu Pepene verde, Un fel de French dar Super Delicios.

Pentru acest Model am folosit : Gel uv 3in1, Gel uv Alb  Extrem, Gel uv Verde – Mint green, Gel uv Spicy Red, Gel uv Cherry Lady.

tutorial-geluri-uv-step-by-step-model-unghii-gel-uv-pepene-gel-alb-french

French Delicios cu Gel uv Unghii

1 . Pregatiți unghia naturala prin pilire usoara a unghiei, curatarea de praf. Sablonul trebuie pregatit in forma pentru a crea Modelul dorit. Așezați Sablonul fara sa lasati loc intre unghie si sablon. Aplicați Primer unhgii sau Bonder pe toate cele 10 unghii. Aplica o cantitate mică de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent sau Roz pe toata suprafata unghiei. Usca la lampa uv 36W fiecare unghie timp de 15 secunde pentru a ține forma. Aplica o cantitate medie de Gel UV unghii pt a crea forma dorita. Usca la lampa uv 36W timp de două minute.

2 . Curățați stratul de GEL Uv 3in1 și piliti unghiile în formă;

3 . Realizati un French din Gel uv Alb extrem si Gel color Spicy Red. Usca la lampa uv 36W timp de două minute. Cu o pensula Lunga de linii trasati o linie cu gelul uv Mint green, Paralele cu linia de french. Usca la lampa uv 36W timp de două minute. Tot cu aceeasi pensula lunga punctati niste buline pe unghii, cu Gel uv color Cherry Lady – curata pensula – si cu varful pensulei trasati putin din centrul bulinei o lilie – pentru a rezulta forma de sambure. Usca la lampa uv 36W timp de două minute.

4. Sigilati unghia cu un strat de Gel uv 3in1 , Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Piliti Unghia pentru a indeparta orice denivelare. Degresati cu Cleaner.

5. Aplicați un strat de Finish Gel uv sau Gel uv Luciu – Shine. Uscati la lampa uv 36W timp de două minute. Aplicati ulei de cuticule.