Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Step by Step Gel Uv Migdala

Model de unghii cu gel uv French Alb Extrem, Gel uv Rosu si Vopsea acrilica

1 . Pregatiți unghia naturala prin pilire usoara a unghiei, curatarea de praf. Sablonul trebuie pregatit in forma pentru a crea Modelul Migdala – O forma de Stiletto dar mai scurt si mai rotund. ( se lipeste Varful sablonului, de-a lungul liniei de mijloc, centru. ) Așezați Sablonul fara sa lasati loc intre unghie si sablon. Aplicați Primer unhgii sau Bonder pe toate cele 10 unghii. Aplica o cantitate mică de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent sau Roz pe toata suprafata unghiei. Usca la lampa uv 36W fiecare unghie timp de 15 secunde pentru a ține forma. Aplica o cantitate medie de Gel UV unghii crea forma dorita. Usca la lampa uv 36W timp de două minute.

 

2 . Curățați stratul de GEL Uv și piliti unghiile în formă; Aplicați din nou un strat subțire de Gel Uv Perfect 3in1 si Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

tutorial-geluri-uv-step-by-step-model-unghii-gel-uv-rosu-gel-alb-1

Model de unghii cu gel uv French Alb Extrem, Gel uv Rosu si Vopsea acrilica 3

3.  Aplicati un strat de gel uv Alb extrem pe toata suprafata ungiei. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Aplicati un strat de gel uv Red Code pe jumatate de ungie. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

tutorial-geluri-uv-step-by-step-model-unghii-gel-uv-rosu-gel-alb-2

Model de unghii cu gel uv French Alb Extrem, Gel uv Rosu si Vopsea acrilica 4

4. Cu o vopsea acrilica neagra pentru unghii pictati niste inimioare de diverse dimensiuni pe unghii pe parte alba.Pe parte rosie cu o pensula subtire de model desenati niste linii in X pe care le completati pentru a realiza modelul de romburi.

Modelul nu trebuie facut pe toate ungiile obligatriu – se poate pe inelar sau pe degetul mare si pe restul niste puncte la linia dintre alb si rosu.

tutorial-geluri-uv-step-by-step-model-unghii-gel-uv-rosu-gel-alb-3

Model de unghii cu gel uv French Alb Extrem, Gel uv Rosu si Vopsea acrilica 5

5.  Cu o vopsea acrilica neagra pentru unghii pictati niste linii mai groase la trecerea de la alb la rosu si la terminarea modelului.

6. Lasati la uscat. Aplicați un strat de Finish Gel uv sau Gel uv Luciu – Shine.Uscati la lampa uv 36W timp de două minute.