Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Step by Step Gel Uv French Alb si Floare Pictata

Model Gel Uv French Alb si Floare Pictata cu Vopsele Acrilice

tutorial-unghii-gel-uv-french-al-floare-pictata-vopsele-acrilice-unghii

Step by Step Gel Uv French Alb si Floare Pictata

0. Pregatiți unghia naturala prin pilire usoara a unghiei, curatarea de praf. Aplicați Primer unhgii sau Bonder pe toate cele 10 unghii. Aplica o cantitate mică de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent sau Roz pe toata suprafata unghiei. Usca la lampa uv 36W fiecare unghie timp de 15 secunde pentru a ține forma.

Aplicati Gel uv unghii 3in1 Cover Dark pe forma de contra french a unghiei. Uscati gelul uv la Lampa uv 36W timp de două minute. Aplicati Gel uv unghii colorat Alb Extrem In forma de french. Uscati gelul uv la Lampa uv 36W timp de două minute.

Aplicați din nou un strat de sigilare de grosime medie la punctul de stres si subtire pe restul unghiei de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Piliti unghia in forma, degresati.

1. Cu o pensula de pictura vopsele acrilice nr 4 incepeti pictura florii. Cu vopsea acrilica unghii alba si mov pictati prima petala prin miscari in zig-zag.

2. Pictati trei petale de dimensiuni diferite. Astepati sa se usuce.

3. Cu o pensula de pictura vopsele acrilice nr 4 realizati doua frunze cu vopsele acilice alb si verde.

4. Cu o pensula de pictura Subtire vopsele acrilice realizati un contur cu vopsea acilica neagra pe marginea frunzelor.

5. Cu o pensula de pictura Subtire si vopsele acrilice Mov inchis (daca nu aveti mov inchis amestecati Putin negru cu mov) accentuati mijlocul florii prin pictarea de linii subtiri din centrul florii spre exterior.

6. Cu vopsea acrilica unghii alba punctati niste bulinute in forma conica la margine florii.

7. Cu vopsea acrilica unghii Galbena punctati niste bulinute in centrul florii. Peste bulinute aplicati un pic de sclipici unghii auriu. Astepati sa se usuce.

8. Aplicati un strat de Finish gel uv Perfect sau Quick Finish gel unghii. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Aplcati ulei de cuticule Perfect si masati cuticula si unghia.