Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Step by Step Gel Uv French Alb si Dovleac

Model Gel uv unghii French White Haloween Dovleac

1. Pregatiți unghia naturala prin pilire usoara a unghiei, curatarea de praf. Aplicați Primer unhgii sau Bonder pe toate cele 10 unghii. Aplica o cantitate mică de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent sau Roz pe toata suprafata unghiei. Usca la lampa uv 36W fiecare unghie timp de 15 secunde pentru a ține forma.

2. Aplicati Gel uv unghii 3in1 Cover Dark pe forma de contra french a unghiei. Uscati gelul uv la Lampa uv 36W timp de două minute. Aplicati Gel uv unghii colorat Alb Extrem In forma de french. Uscati gelul uv la Lampa uv 36W timp de două minute.

3.  Degresati si piliti putin unghia cu un buffer. Curatati unghia de praf cu o periuta de unghii. Degresati din nou.

4. Aplicați din nou un strat de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent foarte subtire si aplicati pe unghie sclipici de unghii alb. Uscati gelul uv la Lampa uv 36W timp de două minute.

tutorial-gel-uv-unghii-3in1-french-alb-haloween-dovleac-1

Model Gel uv unghii French White Haloween Dovleac

5. Aplicați din nou un strat de sigilare de grosime medie la punctul de stres si subtire pe restul unghiei de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Piliti unghia in forma, degresati.

tutorial-gel-uv-unghii-3in1-french-alb-haloween-dovleac-2

Model Gel uv unghii French White Haloween Dovleac

6. Degresati si piliti putin unghia cu un buffer. Curatati unghia de praf cu o periuta de unghii. Cu o pensula de pictura Subtire vopsea acrilică unghii portocalie , pictati un dovleac . Adaugă detaliile cu vopsea acrilică unghii maro . Evidențiați cu un amestec de vopsea albă și portocalie pe o parte din dovleac. Astepati sa se usuce.

tutorial-gel-uv-unghii-3in1-french-alb-haloween-dovleac-3

Model Gel uv unghii French White Haloween Dovleac

7. Cu o pensula de pictura Subtire vopsea acrilică unghii Verde pictati vartejuri și frunze, evidențiați cu un amestec de vopsea acrilică unghii albă . Astepati sa se usuce.

8. Aplicati un strat de Finish gel uv Perfect sau Quick Finish gel unghii. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Aplcati ulei de cuticule Perfect si masati cuticula si unghia.

Folosind vopsea verde , atrage vartejuri și frunze , și de a evidenția -le folosind vopsea albă sau galbenă . Lăsați-l să se usuce . Adaugă un strat de top clar și vindecare .