Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Step by Step Gel Uv Flower

Gel uv 3in1 unghii Rosii si Flori gel uv Alb

Unghiile colorate cu flori sunt mereu interesante si frumoase. Gelurile uv de Calitate cu pigmenti puternici ajuta foarte mult la acest model. Tot ce ai nevoie este : o pensula nr 4 gel uv, 2 Geluri uv colorate si niste pietricele de unghii, o pensula lunga model linii subtiri, un punctator unghii, sclipici unghii argintiu.

1. Pregatiți unghia naturala prin pilire usoara a unghiei, curatarea de praf.  Aplicați Primer unhgii sau Bonder pe toate cele 10 unghii. Aplica o cantitate mică de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent sau Roz pe toata suprafata unghiei. Usca la lampa uv 36W fiecare unghie timp de 15 secunde pentru a ține forma.

2. Aplicati Gel uv Color Red Code, pe toata suprafata unghiei. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

tutorial-unghii-false-gel-uv-gel-unghii-color-rosu-flori-gel-uv-alb-1

Model de unghii cu Gel uv 3in1, Gel Colorat Rosu si Alb

3.  Cu o pensula geluri de unghii aplicati niste linii mai apasate cu Gel uv Alb Extrem unghii in diagonala pornind dintr-un colt al unghiei. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

tutorial-unghii-false-gel-uv-gel-unghii-color-rosu-flori-gel-uv-alb-2

Model de unghii cu Gel uv 3in1, Gel Colorat Rosu si Alb

4. Cu o pensula geluri de unghii lunga pentru linii pe langa petalele uscate la lampa uv trasati niste ninii. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

tutorial-unghii-false-gel-uv-gel-unghii-color-rosu-flori-gel-uv-alb-3

Model de unghii cu Gel uv 3in1, Gel Colorat Rosu si Alb

5. Cu un punctator palicati dupa bunul plac niste puncte, unde credeti ca ar arata mai bine pe unghii, cele 10 unghii nefiind identice la model. Cu niste gel uv unghii transparent 3in1 presarati niste sclipici de unghii argintiu in lungul liniilor si un set de 3 5 pietricele de unghii. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

6. Degreati, si Aplicați din nou un strat subțire de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Piliti unghia in forma, degresati.

7. Aplicați un strat de Finish Gel uv sau Gel uv Luciu – Shine.Uscati la lampa uv 36W timp de două minute.