Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Step by Step Gel Uv Abstract

Model de unghii cu gel uv Colorat si Perlat si Vopsea acrilica

1 . Pregatiți unghia naturala prin pilire usoara a unghiei, curatarea de praf. Sablonul trebuie pregatit in forma pentru a crea Modelul clasic. ( se lipeste Varful sablonului, de-a lungul liniei de mijloc, centru. ) Așezați Sablonul fara sa lasati loc intre unghie si sablon. Aplicați Primer unhgii sau Bonder pe toate cele 10 unghii. Aplica o cantitate mică de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent sau Roz pe toata suprafata unghiei. Usca la lampa uv 36W fiecare unghie timp de 15 secunde pentru a ține forma. Aplica o cantitate medie de Gel UV unghii crea forma dorita. Usca la lampa uv 36W timp de două minute.

2 . Curățați stratul de GEL Uv și piliti unghiile în formă; Aplicați din nou un strat subțire de Gel Uv Perfect 3in1 si Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

tutorial-geluri-uv-step-by-step-model-unghii-gel-uv-mozaic-gel-color-buline-1 tutorial-geluri-uv-step-by-step-model-unghii-gel-uv-mozaic-gel-color-buline-2 tutorial-geluri-uv-step-by-step-model-unghii-gel-uv-mozaic-gel-color-buline-3

3.  Aplicati un strat de gel uv Sweet pink pe toata suprafata ungiei. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Aplicati un strat de gel uv Perlat Rose peste gelul uv roz . Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

4. Cu un gel uv unghii albastru – Light blue trasati linii subtiri cu o pensula model lunga. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Cum doriti d-voastra : ori cu gel uv negru ori cu vopsea acrilica neagra desenati si punctati linii serpuite si puncte pe unghie. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Cu gel uv galben – Sunny yellow punctatiti in diferite locuri pe negru. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Cu gel uv verde – Leaf Green  punctatiti in diferite locuri pe negru. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

5. Cu gel uv Alb exrem  punctatiti in diferite locuri pe negru. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

6. Aplicați un strat de Finish Gel uv sau Gel uv Luciu – Shine.Uscati la lampa uv 36W timp de două minute.