Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Step by Step Gel Uv 3in1 Waves

Gel uv 3in1 unghii si Valuri de Geluri Colorate

Unghiile tehnice indiferent ca sunt construite cu gel uv sau cu acril – portelan de unghii te ajuta sa te transformi din normal in elegant intr-o secunda. Puteti opta pentru un look natural clasic de gel uv french, sau sa atragi atentia cu un sclipici sau o pata de culoare.

In acest model puteti sa amestecati alte culori de asemenea.

1. Pregatiți unghia naturala prin pilire usoara a unghiei, curatarea de praf.  Aplicați Primer unhgii sau Bonder pe toate cele 10 unghii. Aplica o cantitate mică de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent sau Roz pe toata suprafata unghiei. Usca la lampa uv 36W fiecare unghie timp de 15 secunde pentru a ține forma.

2. Cu gel uv 3in1 Cover – Camuflaj realizati forma de smile line delimitand Albul de french. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

tutorial-pas-cu-pas-gel-uv-unghii-3in1-si-gel-color-gel-uv-cover-1

Gel uv 3in1 unghii si Valuri de Geluri Colorate

3.  Aplicati Gel uv Color Negru – Balck in trei linii groase serpite. NU Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

tutorial-pas-cu-pas-gel-uv-unghii-3in1-si-gel-color-gel-uv-cover-2

Gel uv 3in1 unghii si Valuri de Geluri Colorate

4. Aplicati Gel uv Color Bleumarin -  Night Blue in continuarea liniilor putin pierdut . Culorile for fuziona putin cu ajutor – cu varful pensule amestecati culorile FIN la linia de intalnire dintre negru si albastru. NU Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

tutorial-pas-cu-pas-gel-uv-unghii-3in1-si-gel-color-gel-uv-cover-3

Gel uv 3in1 unghii si Valuri de Geluri Colorate

5. Aplicati Gel uv Color Albastru – light Blue in locurile ramase libere. Foarte fin ajutati cu o pensula fuzionarea culorilor. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

tutorial-pas-cu-pas-gel-uv-unghii-3in1-si-gel-color-gel-uv-cover-4

Gel uv 3in1 unghii si Valuri de Geluri Colorate

6. Aplicati Gel uv 3in1 foarte subtire si cu o pensula evantai peste albastru aplicati sclipici de unghii albastru sau turcoaz. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

tutorial-pas-cu-pas-gel-uv-unghii-3in1-si-gel-color-gel-uv-cover-5

Gel uv 3in1 unghii si Valuri de Geluri Colorate

7. Aplicați din nou un strat de sigilare de grosime medie la punctul de stres si subtire pe restul unghiei de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Piliti unghia in forma, degresati. Cu o pensula linii lunga si vopsea acrilica unghii in doua culori de Verde pictati o frunzele. Asteptati sa se usuce.

Cu o pensula linii lunga si vopsea acrilica unghii Alba foarte fin trasati niste linii sserpite de delimitare a valurilor peste gelul uv negru. Asteptati sa se usuce.

tutorial-pas-cu-pas-gel-uv-unghii-3in1-si-gel-color-gel-uv-cover-6

Gel uv 3in1 unghii si Valuri de Geluri Colorate

8. Aplicați un strat de Finish Gel uv sau Gel uv Luciu – Shine.Uscati la lampa uv 36W timp de două minute.