Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Step by Step Acryl Summer Party

Model unghii acryl – floricele 3D

Modelele 3D vor fi atractive si unicate in acelasi timp. Pentru ca incepe in curand sezonul de nunti si botezuri va vom prezenta un model de ocazie realizat dintr-o constructie cu pudre acrilice unghii, lichid acrilic, fir de sclipici – am trimis cadou la clientele Totulperfect.ro.

Pentru acest model am folosit: Pensula acryl marime 10 pt constructie, Pensula acryl marime 4 pt flori, Pudra acryl 30gr Tansparent, Pudra acryl 30gr Camuflaj, Lichid acrilic 100ml Perfect, scoici naturale, Fir de sclipici, 3 pudre acryl clor – pt flori.

tutorial-unghii-ocazie-acryl-model-3d-unghii-acryl-1

Model Acryl unghii de Ocazie – Floare 3D 1

1 . Pregatiți unghia naturala prin pilire usoara a unghiei, curatarea de praf. Sablonul trebuie pregatit in forma pentru a crea Modelul dorit. Așezați Sablonul fara sa lasati loc intre unghie si sablon. Aplicați Primer unhgii sau Bonder pe toate cele 10 unghii. Realizati cu pudra camuflaj – Cover un contra smile ascutit.

Model Acryl unghii de Ocazie - Floare 3D

Model Acryl unghii de Ocazie – Floare 3D 2

2. Cu niste pudra acrilica Transparenta si Rosu – realizati un french din scoici naturale pisate de unghii in valuri.

tutorial-unghii-ocazie-acryl-model-3d-unghii-acryl-3

Model Acryl unghii de Ocazie – Floare 3D 3

3.  Continuati cu pudra acrilica rosie pana la varful unghiei.

tutorial-unghii-ocazie-acryl-model-3d-unghii-acryl-4

Model Acryl unghii de Ocazie – Floare 3D 4

4. Inainte de uscarea completa a pudrei acrilice rosii aplicati firul de sclipici pe unghie. Pur si simplu rotiti in jurul ungiei, dupa care il veti pili. Sisilati modelul cu un strat de pudra acrilica transparenta. Uscati putin la aer. Strangeti la marginile unghiei cu o penseta pentru formarea curbei C. Piliti pentru Nivelare, si sigilati unghia cu un strat  de Finish gel 15ml. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute.

tutorial-unghii-ocazie-acryl-model-3d-unghii-acryl-5

Model Acryl unghii de Ocazie – Floare 3D 5

5. Cu pensula de acryl nr 4 realizati florile si petalele. Pt flori trebuie sa formati bilute mici de acril color pe care sa le modelati in forma dorita prin apasare. Acelasi principiu se aplica si pentru frunze. Pentru aspect puteti aplica cateva bilute de caviar de unghii pe petale si frunze.