Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Step by Step 3D pentru mirese

Tutorial Model de unghii Acyl 3D

Sculptura flori albe de hibiscus impodobite cu bilute argintii pe varful tipsului de unghii transparent. Acest lucru a creat o linie de zâmbet libera și o manichiura uimitoare. Arta subtila este perfect pentru mirease, dar culoarea florilor, de asemenea, poate fi modificata pentru orice ocazie.

tutorial-pas-cu-pas-acril-transparent-unghii-si-flori-albe-3d

Tutorial unghii Acryl model 3D Mirese Flori Albe

Pasul 1. Construieste o unghie din acryl sau gel uv unghii in forma dorita de clienta. Pileste unghia in forma, degreseaza.

pensula-constructie-model-acril-nr-6-unghii-false

Pensula acryl unghii

Pasul 2. Folosind o pensula marimea 4 sau 6 de acryl unghii promeaza bile mici de pudra acilica alba. Nu folositi lichid acrylic in exces. Bila de acryl trebuie sa nu curga si sa se usuce treptat.

tutorial-pas-cu-pas-acril-transparent-unghii-si-flori-albe-3d-1

Tutorial unghii Acryl model 3D Mirese Flori Albe

Pasul 3. Plaseaza bila de acryl alb pe varful liber al unghiei si realizeaza o forma de lacrima orientata spre centrul unghiei. Repetati pana la completarea florii – 5 petale.

tutorial-pas-cu-pas-acril-transparent-unghii-si-flori-albe-3d-2

Tutorial unghii Acryl model 3D Mirese Flori Albe

Pasul 4. Creati flori cu trei petale fiecare pe linia laturala a frenchului. Nu mergeti tot drumul până la cuticula; În cazul în care florile formează o linie de zâmbet imperfecta.

Pasul 5. Aplicati putin lipici de unghii in centrul floriilor. Cu o penseta fixati in lipici catteva bilute argintii.

Pasul 6. Aplicați din nou un strat mediu de Gel Uv Perfect 3in1 Transparent sau Gel Uv Perfect 3in1 Thick – Vâscos in aceeasi directie cu fibrele de la pene. Sigilati cu atentie si parte de varful liber al unghiei. Uscati la Lampa uv 36W timp de două minute. Cu o pila fina 180/240 piliti unghia in forma – cu atentie. Pentru orice imperfectiuni ale penei puteti folosi gel uv colorat negru.

Pasul 7. Aplicați un strat de Finish Gel uv sau Gel uv Luciu – Shine.Uscati la lampa uv 36W timp de două minute.