Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Sfaturi utile pentru intretinere gel unghii

Multe persoane ce folosesc acest gel unghii, cred ca acesta se poate pastra fara intretinere. Chiar daca este foarte rezistent si durabil, acest gel unghii trebuie ingrijit cu foarte mare atentie, deoarece exista anumiti factori ce pot dauna in mod direct gelului, dar  si unghiei naturale.

Pentru a nu intampina astfel de problme in cele ce urmeaza o sa va dam cateva sfaturi utile si detalii pentru a va intretine si pastra mereu unghiile sanatoase si pline de frumuseste.

  1. Trebuie sa purtati intotdeauna manusi atunci cand doriti sa utilizati substante chimice sau alte substante ce pot dauna acestui gel unghii
  2. Unghiile trebuie sa fie intretinute la cel mult trei saptamani din momentul aplicari gelului.
  3. Nu tineti unghiile in apa foarte fierbinte
  4. Sa nu incercati niciodata in cazul in care nu aveti ustensile potrivite la dispozitie, sa deschideti capace , sa dezlipiti sau sa decojiti, deoarece unghiile se pot zgaria, rupe sau exfolia.
  5. Incercati pe cat posibil sa va feriti de substantele chimice, deoarece acestea pot dauna foarte mult unghiilor cu gel si le pot decolora sau rupe in cel mai rau caz.
  6. Sa nu incercati niciodata sa folositi lipici de uz casnic pentru a repara unghiile, deoarece le puteti deteriora foarte mult.
  7. Atunci cand doriti sa renuntati la acest gel unghii, nu trebuie niciodata sa il dezlipiti singure, acestea trebuie dezlipite de de un specialist de la un salon de infrumutesare, deoarece acestia dispun de substante speciale, care pot desprinde unghiia fara sa aveti urmari grave .

In general perioada de intretinere a acesti unghii cu gel difera in functie de persoana, si de viteza de cresterea a unghiilor naturale. Insa si calitatea  gelului influenteaza foarte mult durata la care unghiile vor fi intretinute. In cazul in care veti folosi un gel unghii de calitate inferioara, puteti fi sigure ca acesta se va desprinde de pe unghie, si va arata foarte rau. Insa va fi necesar sa mergeti mai des la salon pentru ale intretine. Daca veti tine cont de sfaturile prezentate mai sus, cu siguranta o sa va bucurati de unghii sanatoase si cu o frumusete aparte.