Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Set gel uv pentru manichiuri impecabile

Multe dintre persoanele de sex feminin intampina foarte multe probleme cu unghiile, Acestea apar de obicei din cauza treburilor casnice ca: spalarea vaselor insa si alte treburi casnice ce sunt necesare de facut. Uneori chiar si natura jobu-lui poate duce la deteriorarea rapida a unghiei sau la distrugerea ojei care nu rezista mai mult de patru zile. Aceasta problema a unghiilor fragile si care se deterioreaza cu foarte mare usurinta poate fi rezolvata cu ajutorul unui set gel uv care poate mentine manichiura in perfecta stare aproximativ patru saptamani. Intretinerea manichiuriilor facute cu gel uv se va face cu ajutorul acestui set uv gel care contine tot ce este necesar pentru aceasta operatiune. Acesta poate fi folosit atunci cand se observa cresterea unghiilor naturale, iar cu ajutorul unui ustensil special din aceasta trusa se va pili baza gelului pana se va nivela, dupa care va fi aplicat un lac transparent.

perfect-linie-geluri-uv-unghii-de-calitate-ieftine

In cazul in care doriti sa va faceti manichiuri cu gel uv, aplicarea acestuia este destul de simpla si va incepe prin pilirea si pregatirea unghiilor pentru ca gelul sa se prinda perfect pe unghie. Apoi se va aplica un gel ce are rolul  de adeziv, dupa care mana se va introduce sub lampa uv. Cine doreste si extensii, se vor aplica sabloane in jurul unghiei naturale, unde se va aplica gel si pe unghie dar si in continuare pe sablon. Apoi se vor introduce unghiile in lampa uv pentru a se intari gelul. In urma acestei operatiuni se va da forma unghiilor dupa care se vor pili si lustrui. Peste acest gel uv se va aplica culoarea, dupa care unghiile trebuie introduse din nou in lampa uv, iar dupa ce se vor scoate se va aplica un strat de gel transparent si se va lasa din nou la uscat.

Acest set uv gel ajuta foarte mult la aplicarea si intretinerea manichiurilor facute cu gel uv, si sunt nelipsite din casa doamnelor si domnisoareleor care doresc sa dispuna in permanenta de o manichiura impecabila, ingrijita si foarte usor de intretinut. Pretul acestui set gel uv este foarte avantajos de aceea oricine doreste il poate achizitiona.