Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Set gel uv pentru constructia unghiilor false

In constructia unghiilor false este nevoie si de folosirea acestui set gel uv, despre care putem spune ca contine majoritatea produselor de baza, si totodata acesta se pot gasi la preturi destul de accesibile. Pe internet se gasesc o multime de site-uri care se ocupa de vanzarea produselor necesare manichiurii. De asemenea aproape fiecare site are cate o oferta sau promotie, iar dumneavoastra puteti achizitona aceste produse la preturi cat se poate de avanatjoase. Fiecare produs trebuie studiat inainte de-al cumpara, pentru a evita neplacerile. Cu siguranta va doriti ca produsele achizitionate sa fie de calitate, sa aibe si cantitate dar cel mai important sa fie rezistente si eficente in acelasi timp, pe langa pretul accesibil. Un set gel uv poate fi foarte avantajos  pentru realizarea unor unghii false, deoarece se poate gasi in componenta acestui set produse esentiale. Odata ce veti dori sa dati comanda de pe intenet de mai multe produse si le veti alege de pe un singur site s-ar putea sa primiti un discount, un mic cadou sau chiar sa aveti parte de livrare gratuita in functie de suma acumulata.

Kit-15-geluri-uv-unghii-set-incepatori-unghii-gel

Kit Start 15 Geluri Uv – Extra

Intr-un set gel uv se pot gasi, de exemplu 3 cutiute de gel uv ( un gel roz, un gel transparent, un gel alb )la un anumit gramaj, plus o pensula pentru aplicarea lor si 2 pile pentru retusare. Gelul de constructie si gelul de baza pot fi la un loc, si datorita densitatii medie este foarte bun la constructia unghiilor false dar si la cele cu tipsuri. Un avantaj putem spune ca il constituie si acest gel uv, deoarece se poate folosi atat la unghiile de la maini cat si la cele de la picioare. Uscarea se poate face destul de repede cu ajutorul unei lampi uv. Pentru obtinerea rezultatului dorita, adica unghiile false sa fie rezistente si in acelasi timp sa ofere un luciu perfect, este nevoie de utilizarea unui gel uv de luciu peste gelul de constructie si cel de baza.

Un set gel uv poate fi foarte rentabil, deoarece gelurile aflate in componenta acestuia sunt concepute pentru constructia unghiilor false. Si asta pentru ca orice femeie care viseaza la o manichiura reusita, sa poata sa o realizeze chiar ea, cu ajutorul acestor produse.