Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Salonul de unghii si igiena

 

Cum sa nu ai parte de surprize intr-un salon de unghii. Ce trebuie evitat de d-voatra sau de tehnicianul de unghii.

tutorial-unghii-ocazie-acryl-model-3d-unghii-acryl-lungi-stiletto-model-3d-1

Cum sa nu ai parte de surprize intr-un salon de unghii. Ce trebuie evitat de d-voatra sau de tehnicianul de unghii.

Felicitări! Ai găsit un salon de manichiura cu gle uv sau acril mare și un tehnician de unghii fantastic. Aici sunt doar câteva practici adăugate pe care le puteți face pentru tine și pentru tehnicianul de unghii.

Câteva reguli:
1. Nu bărbieriti sau cearati picioarele în termen de 24 de ore de la pedichiura. Nu te lăsa expusă la bacterii sau infecție în piele și corp.
2. Nu te astepta să se efectueze orice serviciu pe orice suprafață infectata (piele, unghii, picioare, etc), vă rugăm să consultați un medic înainte de a încerca orice fel de serviciu de unghii.
3. Nu trebuie să mergi la un salon de unghii pentru un serviciu dacă aveți o boală contagioasă sau infecțioasă (ciuperca, atlet pe picior, eczeme), sau orice alte condiții nesănătoase ale pielii sau picioarelor.
4. Pentru cei care nu sunt constienti, prețurile de servicii de unghii, de obicei, nu includ, un bacsis pentru tehnicianul de unghii. Vă rugăm să folosiți aceleași principii basculabile pentru tehnicianul de manichiura așa cum ați face pentru o chelneriță sau chelner.
5. Tăierea bataturilor de pe calcaie (în special cu un aparat de ras), tăierea unghiile incarnate sau tăierea pielii vii nu este permisă într-un salon. Aceste tipuri de proceduri sunt doar pt cabinetul medicului. Va rugam sa nu va asteptati ca tehnicianul de unghii sa acționeze ca un medic.

Doar câțiva pași simpli pentru a asigura experiența unghiilor dumneavoastră perfecte! Manichiura si pedichiura sunt un mod minunat de a relaxa și să aibă grijă de tine, doar fii informat și stai pe spate și lăsați manichiurista de unghii sa conduca drumul! Și poate amândoua va veti bucura de o prietenie reciproca pentru mulți ani de acum încolo!