Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Rupe obiceiul de roadere a unghiilor cu Extensii unghii gel

Mergi în cercuri în încercarea de a rupe obiceiul de roadere a unghiilor? Incearca extensiile de unghii gel uv false.

Te-ai saturat sa ai unghii rupte și mușcate? Atunci poate că e timpul să iei în considerare extensii unghii gel uv false. Extensiile de gel uv nu trebuie să fie pe unghii foarte mult timp, de fapt, mai puțin timp cu atât mai bine. În timp ce aveti extensiile unghiilor, unghiile tale dedesubt vor fi capabile să crească și să se întărească.

Rupe obiceiul de roadere a unghiilor cu Extensii unghii gel

Rupe obiceiul de roadere a unghiilor cu Extensii unghii gel

Despre Extensii unghii gel Uv

Pe partea de sus a extensiei de unghii vei avea o acoperire de: fie fibră de sticlă sau mătase, acril sau gel uv care întărește unghiile. În ciuda tentației de a avea gheare lungi, de lux – este cel mai bine să încep cu unghii foarte scurte – probabil la putin peste dimensiunea propriile degetelor, mai ales în cazul în care unghiile tale sunt foarte prost muscate. De ce? Pentru că dacă aveți prea mult în greutate la capătul degetului și patul unghial este mic sau slab, o extensie de unghii lunga ar putea rupe unghia și provoca daune pe termen lung.

Unghii false sunt Fabuloase pentru situații de urgență, cum ar fi nunti, petreceri sau intalniri de afaceri importante în cazul în care mâinile tale ar putea fi expuse mai mult decât de obicei. Dacă sunteți un escroc și aveți un eveniment important, este probabil ca stresul sau tensiunea de ocazie iminentă va face să iti rozi unghiile, chiar mai mult.

În cazul în care nu stiti sa aplicati extensii unghii gel uv false, nu este într-adevăr recomandabil sa încercati să o faci singur. Fa o programare la un salon profesionist cu o reputație bună.

Cele mai rezistente extensii la uzură pentru unghiile false sunt fie acril sau gel uv; fibra de sticla si matase nu sunt într-adevăr potrivite pentru cineva care are unghiile slabe sau paturi de unghii extrem de mici. Aceste produse nu au puterea de ședere ca si celelalte două.

Cât de mult ar trebui poartate extensiile?

Este nevoie pentru unghia naturala undeva între 3-6 luni să crească de la cuticula la vârful degetului, și în acest timp va trebui să aibă ceea ce sunt cunoscute ca “intretinere”, pentru a acoperi decalajul de la baza unghiei, atunci când începe dezvoltarea. Inițial, acesta va fi destul de rapid astfel încât se așteaptă să aibă prima intretinere la 2 săptămâni de la aplicarea unghiilor. După aceea se va încetini un pic.

Chiar și atunci când perioada de 3-6 luni a trecut și extensiile unghiilor s-au dezvoltat peste marginea libera a unghiei, nu va fi întotdeauna necesar sa nu mai aplicati extensii de unghii deloc.

Eliminarea extensiilor de unghii

Dacă decideți că extensiile de unghii nu sunt pentru tine, sau ești gata să le îndepărtatezi pentru a descoperi propriile unghii, asigura-te că acest lucru se face profesional. Dacă încercați să o faci singur, este probabil ca toata munca grea va fi anulată, deoarece unghia sub va fi deosebit de moale și s-ar putea rupe dacă trageti de extensie într-o încercare de a elimina extensia.

Extensille de unghii trebuie indepartate prin pilire – la gelul uv de unghii si la acril se mai poate indeparta prin inmuiere in acetona – ca si in cazul gelului de unghii soak off. Pilirea unghiilor tehnice nu inseamna pilirea si a unghiei naturale. Unghiile tenhice trebuie indepartate fara a pili unghia naturala.

Îngrijirea unghiilor naturale

Să sperăm că de data aceasta unghiile naturale sunt la o lungime rezonabila va fi vindecat obiceiul de roadere a unghiilor. Unghia nu va fi puternica, deși, probabil, nu pentru câțiva ani. Deci, să fiti rabdatoare și să pregătititi să foloseasiti o mulțime de produse de unghii, de întărire pentru a ajuta unghiile în acest proces. Uleiul de cuticule si unghii cu vitamine nu trebuie sa lipseasca din rutina de zi cu zi.