Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Migala – Cea mai la moda forma de unghii

Migala -Model unghie gel uv de top

model-unghii-migdala=gel-uv-alb-negru

Cea mai apreciata si la moda forma de unghie cu gel uv sau acril unghii anul acesta este forma MIGDALA – un fel de stiletto mai rotunjit.

Este foarte usor de realizat si foarte de efect. Indiferent ce fel de culoare sau model este aplicat peste acesta forma de unghie.

Daca forma de unghii Stiletto vi se pare prea Extrema, prea ascutita sau prea periculoasa, Forma de Migdala este solutia perfecta. Pentru niste unghii de doamnă forma de migdala este alegerea perfecta. Forma de migdala prelungeste degetele și adaugă un episod acut feminin la degetele mai scurte .

Cum sa Piliti unghiile in forma Migdala??

cum-se-pileste-unghia-pt-a-obtine-forma-unghiei-migdala

Cum sa Piliti unghiile in forma Migdala

1. Pentru a începe procesul de formare a acestei forme de unghii , marcati un punct în centrul unghii si piliti spre acel punct.Tineti pila de unghii la 50 de grade in dreptul unghiei. Piliti drept fara miscari rotunjite.

2. Repetati pasul 1 si pentru partea stanga a unghiei.

3. După ce ați pilit pe ambele părți, neteziti varful unghiei ascuțit Printr-o pilire in forma de “U” și se realizeaza forma de migdala. Nu pliliti prea repede pentru a nu lua prea mult dintr-o parte.

Puncte pe care sa le aveti in vedere cu unghiile migdala:

  • Daca doriti sa realizati forma migdala pe unghiile d-voastra naturale aceste trebuie lasate sa creasca destul de mult. Dupa cum vedeti mai sus, inainte de pilire unghia este destul de lunga. Dupa realizarea formei migdala aceasta pare mult mai scurta.
  • Froma de unghii migdala in cazul in care doriti gel uv are un punct de stres mai redus decat unghiile in forma patrata, Astfel clientele au mai multe sanse sa le rupa.