Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Manichiuri rezistente si stralucitoare cu gel uv unghii

Doriti sa va faceti o manichiura deosebita si nu stiti care este cea mai potrivita? Atunci folositi acest gel uv unghii deoarece reprezinta cea mai buna solutie pe care o puteti alege. Majoritatea doamnelor si domnisoarelor apeleaza la manichiurile facute cu ajutorul acestui gel uv, deoarece acesta este perfect pentru obtinerea unor manichiuri unice. Acest gel uv unghii reprezinta solutia ideala atunci cand unghiile naturale sunt foarte fragile si se rup cu foarte mare usurinta, si sunt perfecte pentru a pune bazele unor manichiuri rezistente si pline de stralucire.

Gelul uv pentru unghii se poate gasi intr-o gama foarte mare de culori, gramaje si proprietati. Principala calitate a acestor geluri uv unghii este ca se pastreaza aproximativ patru saptamani fara a necesita intretinere. Intretinerea se face doar atunci cand isi fac aparitia unghiile naturale care vor fi pilite cu foarte mare atentie pana se vor nivela, dupa care se va aplica un gel transparent. Datorita acestor geluri uv unghii se pot obtine manichiuri unice cu diferite modele si forme care vor avea culori si nuante foarte frumoase si deosebite rezistente in timp. Aceste geluri uv unghii sunt concepute din pigmenti de culoare speciali de calitate superioara ce dau intensitate culori dar si foarte multa rezistenta. Cu aceste geluri uv unghii se pot obtine manichiuri ce sunt foarte rezistente atunci cand natura job-ului sau diferite treburi casnice le solicita. Acestea vor rezista foarte bine fara sa se rupa sau  sa se deterioreze in vreun fel si veti beneficia in permanenta de o manichiura ingrijita si frumoasa care se va intretine foarte usor. Manichiurile facute cu ajutorul acestui gel uv vor face ca unghiile sa beneficieze de foarte multa flexibilitate deoarece vor fi mult mai subtiri.

Pretul unei manichiuri cu gel uv unghii poate fi un pic mai mare fata de pretul manichiurilor clasice, insa in comparatie cu manichiurile obtinute si de calitatea acestora este destul de mic, deoarece acestea se vor pastra foarte bine o perioada indelungata de timp fara a merge saptamanal la salon pentru intretinere.Cu siguranta datorita unei astfel de manichiuri facute cu ajutorul acestor geluri uv 3 in 1 veti avea in permanenta doar manichiuri impecabile cu ajutorul carora veti  iesi oriunde in evidenta.