Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Manichiuri impecabile si deosebite cu geluri Uv

Atunci cand va doriti unghii false deosebite si frumoase, aceste geluri UV sunt cea mai buna solutie pe care o puteti alege. Unghiile false din geluri UV sunt foarte folosite in zilele noastre, si este ceea mai eficienta si mai buna metoda atunci cand  doriti sa aveti o manichiura ingrijita si diferita de celelalte tipuri de manichiuri.unghii-gel-french-mic

 Aceste geluri UV sunt ceea mai buna solutie atunci cand unghiile naturale nu sunt rezistente, aplicarea acestor geluri UV, o sa va faca o forma naturala si perfecta a unghiilor  pentru o perioada foarte indelungata de timp. Gelurile UV sunt solutia perfecta atunci cand doriti sa pune-ti bazele unei manichiuri, datorita aderentei, rezistentei, straluciri, dar si calitati de a nu se zgaria.
Acestea se gasesc intr-o gama foarte variata de diferite culori, gramaje dar si proprietati. Unghiile cu gel UV se pastreza pentru foarte mult timp, insa este necesara intretinerea acestora dupa o perioda de timp, asta depinde de rapiditatea cu care cresc unghiile naturale. Cu aceste geluri UV puteti sa va faceti unghiile in diferite modele si forme, dar si culori cu efecte speciale, si cu nuante deosebite de o calitate superioara foarte rezistente in timp. Aceste geluri au la baza pigmenti de culoare speciali foarte superiori din punct de vedere calitativ, care dau culorii intensitate dar si o rezistenta foarte buna la lumina solara sau la expunerea indelungata la caldura. Cu ajutorul acestor geluri UV, poti avea intodeauna unghii perfecte, cu care poti fara grija sa faci treaba, sa speli sau sa faci alte treburi casnice fara ca acestea sa se strice in vreun fel. Intretinerea acestor unghii facute cu geluri UV se va face abia dupa ce isi vor face aparitia unghiile naturale, iar ca acestea sa nu se observe, se va pili cu grija baza gelului pana se niveleaza, dupa care se va da cu un lac transparent. Deci foloseste cu incredere aceste manichiuri cu geluri UV pentru ca te vor ajuta sa te bucuri mai mult timp de o manichiura ingrijita si frumoasa, si care se intretine foarte usor. Cu o astfel de manichiura cu gel UV sigur ve-ti impresiona in orice situatie datorita frumuseti si stralucirii care o ofera.