Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Manichiuri impecabile cu gel unghii de calitate superioara

Geluri Uv MetaliceAplicarea manichiurilor cu acest gel unghii a inceput sa fie foarte folosita si apreciata in randul doamnelor si domnisoarelor de toate varstele, deoarece acest gel ofera marele avantaj de a nu merge in fiecare saptamana la salon pentru intretinerea manichiuri, deoarece acest gel unghii rezista o   perioada  foarte indelungata de timp. Acest gel unghii este recomandat tututor doamnelor si domnisoarelor care doresc sa aiba manichiuri deosebite, dar si celor care au unghii fragile care se rup foarte usor. Gelul de unghii are functia de a creea o unghie artificiala care poate semana perfect cu o unghie naturala. Unghiiile facute cu gel se aseamana foarte bine cu cele facute cu acril amandoua fiind din monomer si polimer.

Amestecul celor doua substante creeaza o rasina foarte tare care dispune de aceeasi consistenta ca a unghiei naturale.

Aplicarea acestul gel pe unghii se poate face cu ajutorul unui activator gel sau cu lumina uv. Prima metoda este facuta cu ajutorul unui activator gel special ce este aplicat cu ajutorul unei pensule speciale sau prin spray-ere. Aplicarea cu lampa uv presupune introducerea maini sub lumina acestei timp de 2 minute in care gelul se va usca. Manichiurile facute cu ajutorul acestui gel unghii sunt foarte asemanatoare ca décor cu cele facute cu acril. La ambele se pot aplica decoratiuni tridimensionale cu forme patrate, lungi, scurte rotunde sau sub forma de perla. Insa unghiile cu gel au un foarte mare avantaj in fata celor cu acril si anume ca  pot fi identice cu unghiile naturale, lucru pe care unghiile facute cu acril nu il pot garanta intotdeauna. Unghiile cu gel in comparatie de cele din acril sunt mult mai flexibile, au un aspect mai lucios si sunt mult mai subtiri.

Manichiurile facute cu ajutorul acestui gel unghii sunt un pic mai scumpe fata de celelalate tipuri de manichiuri, insa in ciuda pretului foarte multe femei din intreaga lume aleg  manichiurile facute cu acest gel deoarece au o calitate net superioara si le pot face pe acestea sa arata deosebit in orice loc s-ar afla. Gelurile sunt extrem de folosite si datorita avantajului de a se aplica foarte simplu si usor in comparatie cu acrilul care necesita mai mult timp.