Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Manichiuri de lunga durata cu ajutorul unui set gel uv

In cazul in care sunteti doamna sau domnisoara stiti ca din diferite cauze cum sunt natura job-ului sau treburi casnice ca : spalarea de vase sau alte treburi din casa pot duce la distrugerea manichiurilor care de obicei nu tin mai mult de patru zile, si de aceea cea mai buna solutie pentru a evita problemele prezentate mai sus este utilizarea unui set gel UV, pentru ca datorita acestuia poti profita de o manichiura deosebita si rezistenta aproximativ o luna de zile, fara ca aceasta sa se rupa, sau sa se deterioreze in vreun fel.

Datorita unui set gel UV, poti sa ai intotdeauna unghii perfecte, si iti poti desfasura treburile casnice fara grija ca iti va fi afectata in vreun fel manichiura. Manichiurile facute cu ajutorul acestui set gel UV se vor intretine abia in momentul in care  doriti sa schimbati modelul, sau in cazul in care isi fac aparitia unghiile naturale. Unghiile care cresc se vor pili pana la baza gelului, dupa care se va aplica un lac transparent.

Gelul Uv se aplica foarte simplu pe unghii, si se va incepe cu pilirea unghiilor si pregatirea acestora pentru ca unghiile sa aiba aderenta necesara pentru aplicarea acestui gel UV. Apoi se va aplica un gel cu rol de adeziv si se va introduce mana in lampa UV. In cazul in care se doresc si extensii, se vor aplica sabloane de hartie in jurul unghiei naturale, apoi se va aplica gelul pe unghie. Este necesar ca  fiecare unghie pe care sa aplicat acest gel sa stea sub lampa UV pana se intareste gelul.

Dupa ce se intareste gelul pe unghii, se va da o forma acestora, se vor pili si lustrui pana se obtine forma dorita. Peste acest gel UV se va aplica culoare, si se va sta din nou cu unghiile la aceasta lampa UV. Puteti alege ce doriti pentru ca sunt foarte multe culori ce se gasesc intr-o gama variata care de care mai frumoase si deosebite de unde sigur veti gasi ceva potrivit. Dupa ce se aplica culoarea, se va aplica din nou un strat de gel transparent si se vor lasa la uscat.

In cazul in care doresti sa iti faci o manichiura unica poti folosi acest set gel UV pentru ca datorita acestuia vei beneficia de manichiuri frumoase si de lunga durata, care se intretin foarte usor si va fac sa fiti remarcata in orice loc.