Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Lampa UV Sau Lampa LED Unghii???

Care este diferența dintre Lampa LED unghii și Lampa de unghii UV ?

Producatori de geluri uv vand lămpi compatibile cu produsele lor, și probabil cele mai bune rezultate le veti obtine când utilizați o lampă furnizata de către producător. Nu toate GELURILE UV sunt formulate pt a se usca cu LED-uri, astfel încât să ar trebui să verificați cu producătorii pentru a determina care Geluri unghii sunt acceptate.

lampa-uv-unghii-pt-uscare-gelului-uv-lampa-uscare-uv-lampa-led-unghii-uscare-led

Lampa UV Unghii SAU Lampa LED Unghii?

 

 

În ceea ce privește siguranța acestor lămpi unghii, Ambele tipuri de lămpi emit lumina UV și un tip de lampă nu este mai ” sigur ” decât celălalt în ceea ce privește expunerea la UV.
Lămpile UV sunt incredibile. Există mai multe lucruri, cu toate acestea, decizia ta poate fi luata dupa cantarirea mai multor factori. Dacă sunteți mereu în grabă, și viteza cu care poti face manichiura este o preocupare mare, lămpile cu LED-uri de unghii sunt o alegere buna. Lămpile cu LED-uri vor usca manichiura cu gel în mai putin de jumătate din timpul necesar uscarii cu o lampă UV.

Mi-am petrecut o perioada bună de timp pt cercetarea noilor lumini cu LED-uri pentru produsele de unghii.
Cand au aparut pe piata, au fost destul de scumpe. Lampa LED unghii usca în jumătate din timp, fără căldură.
Aparent cu lămpi cu LED-uri, nu ai nevoie de becuri noi. Ele stau bine pe ” viață “. Asta înseamnă viața mea sau durata de viață a lămpii ? Pe de altă parte, lămpile cu LED-uri de unghii ar trebui să dureze până la 30.000 de ore – Care nu este pe viata cum spun unii vanzatori de produse de unghii.

Lămpi cu LED-uri sunt mari, dar ca nimic, există unele dezavantaje. Primul este prețul. O lampa LED unghii buna va costa mai mulți bani decât de o lampă UV. O altă problemă este că lămpile cu LED-uri nu pot usca toate tipurile de geluri de unghii. Daca aveti deja o multime de geluri uv acasa sau la salon, pastrati si Lampa uv unghii veche. Sau daca sunteti fidela unui gel uv care va multumeste din toate punctele de vedere, ar trebui sa verificati la producator daca este compatibil cu Lampa LED Unghii.

Totdeauna va fi o tehnologie noua pe piata, Ledurile sunt folosite de multi ani, Dar pt industria unghiilor este Inca o noutate. Decizia de a schimba vechea Lampa uv de unghii cu Noua Lampa LED unghii, este doar a d-voastra.