Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Lampa UV pentru aplicare unghii cu gel rezistente

Lampa UV gel este foarte folosita si populara in domeniul manichiurilor si unghiilor false, pentru ca ajuta foarte mult la  la aplicarea acestor geluri si le intareste foarte repede la impactul cu lumina UV. Daca avetii unghii care care se rup si se deterioreaza foarte usor, si va doriti unghii frumoase si rezistente cu forme deosebite atunci puteti aplica unghii false cu gel pentru ca veti scapa de toate grijile, si veti face fara frica orice fel de activitate fara ca acestea sa se rupa. Daca o sa va puneti unghii unghii false cu lampa uv gel, stati fara grija pentru ca aceasta nu va afecteaza in vreun fel sanatatea unghiilor, iar rezultatul va fi un aspect deosebit si natural al unghiilor

Etapele ce trebuie parcurse pentru aplicarea unghiilor false sunt:  se va aplica gelul UV pe unghiile naturale, dupa care se pune unghia sub lampa UV. Insa cel mai important aspect sunt produsele ce se folosesc la aplicarea unghiilor false, acestea trebuie sa fie profesinale si de o calitate superioara.

Dintre toate ustensilele  ce se vor folosi la aplicarea unghiilor false, aceasta lampa UV este cea mai importanta pentru ca datorita acesteia si lumini UV gelul aplicat pe unghii se va intari. In cazul in care va doriti o astfel de lampa UV acasa, este suficienta achizitionarea unei lampi uv cu unul sau doua tuburi care sa dispuna doar de functiile de baza. Dar in cazul in care aceasta lampa UV va fi folosita la un salon de specialitate aceasta lampa UV trebuie sa dispuna de extrafunctii, si de mai multe tuburi UV pentru ca au o forta mai mare de intarire a gelului de pe unghii si operatia va dura mult mai putin.

In urma folosiri gelului si a lampi uv, veti avea o manichiura frumoasa si impecabila ce se va pastra aproximativ patru saptamani. Datorita acestor lampi UV care intaresc foarte bine gelul aplicat pe unghiile naturale, si fac ca acestea sa fie extrem de rezistente, cu o stralucire deosebita dar si cu cea mai importanta calitate de a nu se zgaria. Deci incercati si dumneavoastra aplicarea unghiilor false cu gel la aceste lampi UV pentru ca sigur nu veti fi dezamagita de rezultat.