Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Lampa uv gel pentru realizarea unei manichiuri profesionale

Aceasta lampa uv gel poate fi folosita si de catre dumneavoastra in dorinta de-a avea o manichiura perfecta, totodata avand si scopul de a va face uscarea gelului cat mai repede intr-un timp cat mai scurt,  astfel va veti putea bucura de rezultatele pe care le veti obtine. Daca doriti sa va achizitionati o lampa uv gel, nu trebuie sa stati mult pe ganduri deoarece se gaseste pentru toate buzunarele. Inainte de a cumpara aceasta lampa este necesar sa va adunati informati in privinta ei, de exemplu ce inseamna, cat timp trebuie folosita si tot asa.lampa-argintie-unghii

In principiu o lampa uv poate produce lumina intr-un alt spectru, mai pe intelesul tuturor o lumina asemanatoare cu cea naturala, insa diferenta nu este doar lumina ci tipul de gel pe care il veti aplica pe unghii, deoarece gelul are o compozitie care se intareste doar cu ajutorul acestui tip de lumina, produsa de lampa uv. Ele detin intre 2 si 4 becuri ce transmit acesta lumina, si care sunt fabricate special sa emita doar  acest tip de lumina uv. Bineinteles ca aceasta lumina nu este considerata pana in prezent a fi daunatoare in comparatie cu razele ultraviolete intalnite afara. Cu siguranta ati observat in saloanele specializate ca dispun de lampi uv ce au in componenta 4 becuri. De asemenea lampile au fost testate in amanunt de oameni specializati in acest domeniu, iar concluzia lor a fost ca nu pot fi daunatoare.

Cu astfel de lampa uv gel veti trece mai putin pe la salon, deoarece avantajul ei este sa fixeze gelul folosit mult mai bine pe unghii si astfel va veti puteti bucura de o manichiura mai rezistenta si bineinteles mai buna. De asemenea veti economisi si bani, iar vizitele dumneavoastra pe la salon se vor rari. In cazul in care nu va doriti sa strabateti drumul pana la salon de mai multe ori si sa pierdeti timpul dar si bani, atunci ar trebui sa luati in calcul achizitionarea unei astfel de lampa uv gel. Deci acum aveti detaliile necesare in cazul in care doriti sa achizitionati si dumneavoastra o lampa uv gel pentru realizarea unei manichiuri profesionale.