Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Lampa uv gel, pentru o manichiura rezistenta

Lampa uv gel are un rol foarte important pentru manichiura dumneavoastra deoarece este necesara la uscarea gelului uv. Aceasta lampa dispune de anumite functii printre care se regaseste si timer, scopul acestei functii este pentru setarea timpului necesar activarii acestei lampi uv. Gelurile uv au o compozitie speciala care necesita folosirea unei lampi, deoarece aceasta lampa detine o sursa de lumina ultravioleta fiind utilizata pentru functia de uscare. Sigur ati vazut, in momentul cand este soare afara si ati lasat un gel descoperit, v-ati putut convinge ce se poate intampla. Atunci cand lumina a ajuns in interiorul lui, sigur v-ati dat seama, ca la suprafata gelului uv a aparut fenomenul de intarire, Acesta fiind diferit de intensitatea acelor raze ultraviolete.

lampa-neagra-unghii

In ultimul timp pe piata au aparut mai multe game de lampi, in diferite culori avand design-uri cat mai placute si bineinteles dispunand de mai multe functii speciale. Odata cu aceasta modernizare a tehnologiei s-au putut crea o multime de lampi cat mai sofisticate si cat mai elaborate. Pentru inceput a fost creata o lampa uv gel,  ce dispunea de loc doar pentru o mana, insa acum exista lampi uv chiar si pentru pedichiura avand loc pentru ambele picioare. Intodeauna trebuie sa fiti atenti si la calitatea acesteia, deoarece nu e de ajuns doar ca un model frumos care poate sa va placa, ci trebuie sa functioneze si in conditii optime.

 

Gelurile uv au nevoie in general de un timp de uscare,  cam de la 25 – 30 de secunde pana la 2 – 3 minute insa este posibil sa dureze mai mult. De aceea daca doriti sa achizitionati o lampa uv, trebuie sa tineti cont, ca aceasta va trebui sa dispuna si de o functie in care puteti seta timpul dorit de uscare. Daca vreti sa va faceti acasa o manichiura cat mai frumoasa cu unghii false cu gel, ar fi necesar sa aveti: o lampa uv gel, pila, cleaner, biffer, tipsuri, o pensula, si bineinteles sa nu uitati de geluri. Dupa preferinta se mai pot adauga diferite accesorii pentru ca unghiile dumneavoastre sa fie unicate.

 

Dupa cum, sigur v-ati dat seama o lampa uv gel de calitate este foarte importanta pentru fiecare femeie, pentru a putea avea o manichiura perfecta.