Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

La ce ajuta o lampa uv gel?

Aceasta lampa UV gel a devenit foarte populara in domeniul unghiilor false, deoarece ajuta foarte mult la la usurarea munci atunci cand se folosesc geluri care se intarescLampa Uv 36 W Roz la impactul cu lumina UV. In cazul in care avetii unghii moi, care se rup foarte usor, sau va doriti unghii deosebite si cu o forma perfecta, atunci puteti aplica cu succes unghiile false cu gel.

Aplicarea unghiilor cu lampa uv gel nu afecteaza in nici un fel sanatatea unghiilor, iar gelul confera un aspect deosebit si natural manichiuri. Prima etapa care se face este aplicarea gelului UV pe unghia naturala, dupa care se trateaza cu lampa uv. In marea majoritatea a cazurilor o foarte mare importanta o au produse ce se folosesc la unghiile false, deoarece acestea trebuie sa fie de calitate superioara  si profesionale.

Atunci cand alegeti ustensilele si materialele ce se folosesc la aplicarea unghiilor false, aceasta lampa uv gel este una dintre cele mai importante. Daca doriti sa folositi aceasta lampa uv acasa, este suficienta o lampa cu unul sau doua tuburi, care are insa doar functiiile de baza. Insa atunci cand cand vrei sa folosesti aceasta lampa in calitate de profesionist trebuie neaparat sa detii o lampa uv cu extrafuntii care are mai multe tuburi uv ce da un randament mult mai mare, si face ca timpul de intarire al gelului sa fie mult mai scurt.

Rezultatul ce se obtine in urma folosirii gelului si lampi uv, este o manichiura care o sa arate impecabil si deosebit ce va tine cel putin patru saptamani. Aceste lampi UV fac ca gelurile aplicate sa se intareasca pe unghiile naturale, facandu-le foarte rezistente, cu o stralucire proprie si cu calitatea de a nu se zgaria.

Gelurile Uv sunt perfecte atunci cand doresti sa pui bazele unei manichiuri elegante si deosebite, datorita diversitatilor de culori pe care le ofera, si reprezinta solutia ideala atunci cand va doriti o manichiura frumoasa, stralucitoare, flexibila cu care sigur o sa impresionati. Insa aplicare si intarirea acestuia nu se poate face fara o lampa UV de calitate superioara, care este un ustensil necesar la aplicarea unghiilor cu gel UV.