Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Intretinere Manichiura cu Gel Uv

Cateva idei cum sa prelungiti viata unghii cu Gel uv

 

IMG_1186

Unghii Gel uv 3in1 unghii si Vopsele acrilice

Unghiile cu gel uv sunt superbe, si de lunga durata – atat timp cat le intretineti corect. Daca nu ati mai avut nici o data unghii cu gel uv, aceste unghii articificale – tehnice, sunt realizate din mai multe straturi de gel uv cu uscare la lampa uv pt unghii sau la lampa led. Aceste straturi care acopera unghia naturala o intaresc, ferind-o de lovituri, iar acest lucru ii permite sa creasca in lungime. Aceste manichiuri cu geluri uv rezista mult mai mult timp decat o manichiura clasica cu oja, dar in functie de tipul de gel uv folosit indepratarea unghiilor tehnice se poate realiza prin pilire sau inmuiere in Soak off remover.

1. Unghii Scurte

Intretinerea unghiilor cu gel uv este mult mai facila pentru unghiile scurte decat pt unghiile lungi sau foarte lungi. Faptul ca sunt scurte la aplicare le permite sa creasca in timp, pana la urmatoarea intretinere cu geluri de unghii. Dar si unghiile medii sau lungi sunt adorabile, dar atentia la prevenirea loviturilor trebuie sa fie mai mare.

2. Culori deschise

Alegerea de culori deschise de gel uv de unghii ajuta manichiura sa para mai fresh chiar mai mult timp decat o culoare inchisa.

3. Sigilare buna

Daca alegi modele de unghii pictate aceste trebuie sigilate o data modelul – aplicare un strat subtire de Finish gel uv peste pictura in sine nu pe toata unghia, si inca un strat definish gel pt a sigila toata unghia de la cuticula la marginea libera.

4. Sclipici de efect

Orice manichiura ndiferent cat de bine este realizata la 2 saptamani de la realizarea ei se vede cum unghia naturala creste. Daca nu ai timp de intretinere , poti cu o oja – lac de unghii cu sclipici de diferite marimi sa aplici putin la cuticula. Acesta creaza un efect vizual care improspateaza manichiura.

5. Manusi

Daca ai de munca cu solutii de curatenie sau vrei sa speli vase dupa o petrecere foloseste manusi casnice.