Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Intretinera Tipsurilor de unghii

Cateva idei cum sa prelungiti viata Tipsurilor de unghii pt Gel uv

Ai trusa de manichiura corecta? Cum vă păstrați unghiile cu gel curate si frumoase? Pentru a fi sigur că alternativa la un tratament salon de unghii este la fel de frumosa, aici sunt pașii și trucuri pentru a o manichiură ieftin și ușor.

Este destul de greu sa intretii Tipsurile – unghiile false construite cu Gel uv. Daca sunteti gospodine si toata ziua  trebuie să faci o mulțime de treburi casnice, apoi păstrarea unghiile false construite cu geluri uv este doar prea greu.
Din fericire, am venit cu câteva sfaturi despre cum putem face toate unghiile false cu geluri uv adorabile sa dureze cât mai mult posibil.

  • Evitati sa va udati de multe ori pe maini sau inmuierea unghiilor in orice lichid pentru perioade lungi de timp.

 

  •  Întotdeauna se va uscati bine pe mâini, pentru a preveni formarea de mucegai, în cazul în care unghiile false cu gel 3in1 uv și reale au decalaj între ele.

    unghii-pictate-constructie-acril

    Unghii Pictate Tipsuri cu Gel uv

 

  • Evitati sa va presati unghiile sau sa le loviti.
  • Daca aveti goluri cu aer si unghiile inca arat bine, aplicati putin lipici de unghii si timeti 5 secunde pentru a se lipi, astfel puteti amana intretinerea unghiilor tipsuri cu gel.

Avantajul real de a folosi unghiile false – tipsurile cu gel uv este că le puteți aplica cu ușurință atunci când este necesar și există puține șanse de a se aschia sau chiar rupe. Mai mult decât atât tipsurile de unghii vin într-o varietate de culori si modele, care s-ar putea adapta cu ușurință la ocazii speciale.

Atâta timp cât nu abuzati de mâinile voastre în timp ce le au asupra, unghiile false ar putea sta pe degete o lungă perioadă de timp, dar întotdeauna asigurați-vă că pentru a lăsa unghiile tale reale ceva timp de odihnă în între folosirea unghiilor false. Doar pentru a evita decolorarea unghiei.