Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Indepartarea parului

Parul nedorit si indepartarea lui

Epilarea cu ceara, Epilare prin smulgere, Pensare, epilare cu laser,

Epilarea cu ceara, Epilare prin smulgere, Pensare, epilare cu laser,

E aproape aici vara! Esti gata pentru afluxul de clienti care vor dori să fie epilati, pensati, si filetat la părul inestetic în timp pentru vacantele lor pe plajă ? Totulperfect.ro oferă informațiile de care aveți nevoie pentru a lua în considerare suplimentarea meniului cu acest add-on service ușor – pentru clienții din această vară și mai mult.

Când vine vorba de servicii profesionale de îndepărtare a părului, există aproape la fel de multe opțiuni cum exista tipuri de clienți. Deși există avantaje și dezavantaje stabilite pentru a fiecare metodă, este copleșitoare o alegere personală și în numele clientului dvs. cu privire la care servicii de îndepărtare a părului se potrivesc cel mai bine la salonul tau. Unii clienti deven iritati de ceara in timp ce altii se irita cu epilare. Sugerăm sa faca o programare pentru ceruire și o alta pentru epilare, apoi să decidă pentru ei înșiși.

Cele mai frecvente opțiuni pentru îndepărtarea părului de la saloane sunt după cum urmează. Primele sunt temporare, durata de cateva saptamani. Laserul indeparteaza permanent sau semi-permanent parul.

Epilarea cu ceara: Tipul de îndepărtare a părului dumneavoastră și clienții dumneavoastră sunt, probabil, sunt cel mai familiarizați cu: ceara fierbinte se aplică în direcția de creștere a părului și se îndepărteaza vizavi de creșterea părului.

Sugaring: În general, o opțiune all-naturale, Sugaring elimină părul din folicul, în direcția naturală de creștere a părului, folosind o pastă pe bază de zahăr. Spre deosebire de ceara, zahărul rămâne la temperatura camerei.

Epilare prin smulgere: O metodă tradițională de îndepărtare a părului în Orientul Mijlociu și Asia de Sud, pentru a elimina parul de la radacina.

Pensatul: Multe saloane oferta pensatul pentru a finaliza îndepărtarea părului, dar pensatul este, de asemenea, o opțiune solo pentru a elimina parul din zone mai mici, cum ar fi sprâncene sau buza superioară și poate duce mai usor la iritare decât alte metode.

Epilarea cu laser: Cel mai eficient pe parul inchis la culoare (din cauza metodei laser foloseste vizarea parului lasand tesutul inconjurator intact), este nevoie de mai multe sesiuni pe aceeași parte a corpului pentru a oferi rezultate pe termen lung.

Indiferent de cine alegi să presteze serviciile, îndepărtarea părului poate fi un mare atu pentru salon. În lumea de astăzi grabita, clientii nostri doresc un Salon cu de toate. Dacă ei pot avea sprâncenele pensate în timp ce unghiile lor se usuca, se pun bani în buzunarele noastre ca furnizori de servicii și păstram clienții.