Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Geluri Uv si Tendintele 2014

Va prezentam niste idei de manichiura cu geluri uv conform ultimelor tendinte de pe podiumurile de moda.

Manichiura cu geluri uv este o alternativa excelenta pentru designerii care sunt în căutarea de tratamente pentru unghii rezistente si pline de culoare. Spre deosebire de lacuri de unghii tradiționale, gelurile uv de unghii folosesc tehnologie de ultimă oră pentru a crea modele de unghii lungi, de durată. Există mai multe tipuri de manichiura cu gel uv, care variază în intensitate și putere. Aceasta este o artă cel mai bine invatata de la profesioniști instruiți; în timp ce kiturile cu geluri uv sunt disponibile online, manichiura cu gel uv are nevoie de echipamente scumpe și de aplicare precisa.

modele-de-unghii-in-tendintele-2014-gel-colorat-albastru


Albastru – Gel uv color la moda 2014

Combinatiile de alb si albastru sunt binevenite in 2014, Tendintele marinaresti si culorile de albastru aviaza, de la albastrul cerului pana la cele mai inchise culori de albastru.

modele-de-unghii-in-tendintele-2014

Alb – Gel uv color la moda 2014

Albul – Clasicul gel uv alb, si Manichiura cu Geluri uv alb french, va fi mereu la mare cautare. Dar in 2014 se poarta un french alb imbunatatit, inelarul trebuie sa aibe un model care fura privirea sau un gel uv color si o perla de lata culoare. Dantele de unghii este si ea pe podiumuri dar si pe unghii.

modele-de-unghii-in-tendintele-2014-gel-colorat-roz

Geluri Uv roz si feminine

Rozul – geluri uv roz de unghii.

Roz barbie sau o nuanta de Roz ticlam este la fel de fashion, Daca mai pui si un sclipici sau o perla de unghii totul se transforma intr-o opera de arta. Nu trebuie sa ai unghii de 12 cm sau modele care nici pe talbouri nu sunt asa detaliate pentru o considera manichiura ta una perfecta. O manichiura intretinuta corect si o pata de culoare este top 2014.

modele-de-unghii-in-tendintele-2014-gel-colorat-nude

Geluri Uv nude si Animal print

Animal Print si culori de geluri uv nude

Ultimul – dar poate cel mai solicitat model de acest an este Animal Print. Indiferent de tinuta de pe podiun, linii de zebra, pete de Tigru, sau modele semiabstracte, unghiile animal print si gelul uv nude sau crem este “HOT”