Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Geluri uv disponibile intr-o gama larga

Aplicarea unor astfel de geluri uv este foarte importanta in realizarea unei manichiuri, si daca nu veti aplica aceste geluri uv nu va veti putea bucura de o manichiura frumoasa prezentand un aspect estetic cat mai placut. Aceste geluri au o importanta deosebita in executarea unei manichiuri, si din acest motiv nu trebuie sa va lipsiti de ele. Rolul lor este de-a proteja unghiile, iar in acelasi timp sa prezinte un aspect cat se poate de satisfacator, astfel incat sa va bucurati de alegere facuta dar si de manichiura realizata. Bineinteles ca nu doar acestea sunt necesare pentru a avea parte de o manichiura reusita. In aceasta meserie se invata tot timpul, si de aceea este nevoie intodeauna de produse de calitate, geluri uv dar si de talent pentru ca nu chiar oricine poate sa realizaze manichiuri deosebite.Quick-finish-gel-uv-finish-unghii-15_ml

In aceasta domeniu este nevoie intai sa invatati iar apoi sa puneti in practica, daca rezultatule sunt cele asteptate atunci nu trebuie sa va mai faceti griji in privinta manichiurii. Cu toate acestea invatate va veti putea deschide chiar un salon, iar daca munca prestata de dumneavoastra va da roade si va fi apreciata de cliente, castiguriile nu vor intarzia sa apara, si totodata veti avea ocazia sa va extindeti afacerea.

Daca sunteti la inceput in aceasta meserie insa doriti sa evoluati, atunci nu este nevoie decat sa va informati si sa puneti toate detaliile la punct pentru a putea sa va realizati singura  manichiura dorita. Intodeauna trebuie sa fiti atenta pana la cele mai mici amanunte, si de aceea  nu trebuie sa uitati nicidecum regulile fundamentale deja existente, pentru ca unghiile false sa fie la nivelul asteptarilor indiferent daca este vorba despre dumneavoastra sau despre alte persoane. Gelurile uv au un rol foarte important in constructia unghiilor false pentru ca sunt rezistente dar si de calitate. Acestea sunt create pentru constructia unghiilor false fie la cele cu gel uv fie la cele cu tipsuri, si bineinteles gelurile uv se gasesc intr-o gama variata de la multimea de tipuri de densitate pana la zecile de culori. Totodata gelurile uv sunt diferite, si datorita consistentei veti avea ocazia sa va gasiti un gel uv preferat, cu care veti lucra mult mai usor, iar rezultatul sa fie cel asteptat pentru manichiura dumneavoastra sau a clientelor. Uscarea acestor geluri uv se face cu o lampa uv.