Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Geluri uv 3 in 1 pentru manichiuri unice si rezistente in timp

Manichiurile facute cu ajutorul acestor geluri uv 3 in 1 sunt foarte populare si folosite de majoritatea doamnelor si dominisoarelor care doresc sa dispuna de unghii impecabile cu care sa iasa in evidenta. Gelurile uv 3 in 1 ofera marele avantaj de  nu merge saptamanal la saloanele specializate deoarece manichiurile se vor pastra foarte mult fara a necesita intretinere permanenta. Aceste geluri uv 3 in 1 sunt ideale pentru a pune bazele unei manichiuri deosebite, insa ofera si foarte multe avantaje in comparatie cu manichiurile clasice.

Majoritatea persoanelor de sex feminin aleg sa isi faca manichiurile cu ajutorul acestor geluri uv 3 in 1, deoarece sunt foarte rezistente, si isi pastreaza foarte mult timp luciul si aspectul natural. Datorita acestor geluri uv 3 in 1 nu va mai exista frica ruperi sa deteriorari unghiilor atunci cand se fac anumite treburi casnice.

Manichiurile facute cu ajutorul acestor geluri uv 3 in 1 pot fi un pic mai scumpe fata de cele clasice, insa acest lucru nu le impiedica pe multe dintre doamne si domnisoare, deoarece aceste manichiuri le ofera foarte multe multe avantaje. Cu ceva timp in urma aplicarea acestor geluri uv 3 in 1 pe unghii se puteau face doar in saloanele specializate de manichiura, insa acum oricine isi poate achizitiona un kit unghii gel din magazinele specializate pentru a-si face manichiurile acasa. Acest kit unghii gel uv dispune de toate accesoriile necesare si au preturi foarte accesibile si avantajoase.

Principala calitate a acestor geluri uv 3 in 1 este rezistenta, iar datorita acestui lucru isi poate pastra fara probleme luciul dar si aspectul care la avut  la inceput.

Gelurile uv se aplica cu foarte mare usurinta, si se usuca intr-un timp foarte rapid la expunerea sub lumina uv, aproximativ trei minute.

Dupa aceasta operatie gelul se va intari si va rezista timp de trei saptamani pana la aparitia unghiei naturale care va necesita intretinere. Aceste geluri uv 3 in 1 nu au miros fata de cele acrilice, iar acest lucru reprezinta un mare avantaj pentru persoanele care nu suporta mirosul acrilului.Datorita acestor geluri uv se vor obtine doar manichiuri de calitate, impecabile si cu o stralucire aparte.