Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Geluri UV 3 in 1 pentru manichiuri deosebite

Aceste geluri UV 3 in 1 sunt extrem de folosite si de populare in randul femeilor, pentru ca le ofera marele avantaj de a nu face vizite saptamanale la saloanele specializate de imfrumutesare, si manichiurile se pastreaza foarte mult timp fara a necesita intretinere. Aceste geluri UV  3 in 1 sunt ideale pentru manichiuri si ofera foarte multe avantaje si beneficii fata de o manichiura clasica.

Multe persoane de sex feminin din intreaga lume aleg aceste tipuri de geluri UV pentru accesorizarea unghiilor deoarece aceste sunt foarte durabile, si isi pastreaza foarte mult aspectul de natural, dar si luciul pentru o perioada indelungata de timp. Manichiurile facute cu aceste geluri sunt foarte rezistente si de aceea nu veti mai fi nevoite sa renuntati la anumite treburi casnice, de frica ruperi sau deteriorari acestora in vreun fel, pentru ca aceste geluri sunt net superioare ojelor clasice.

Acest tip de manichiura este un pic mai scumpa fata de cele clasice, insa lucrul acesta nu este o piedica pentru multe dintre doamne si domnisoare deoarece  adora aceste unghii datorita nenumaratelor avantaje.

In urma cu ceva timp, pentru a face aceste manichiuri cu geluri UV, trebuia neaparat sa mergeti la un salon specializat de imfrumutesare, insa acum oricine isi doreste poate achizitiona din mediul online sau din magazine specializate un kit unghii gel UV, pentru a-si face manichiura acasa. Acest kit unghii gel UV contine foarte multe accesorii, ce se folosesc foarte simplu si sunt avantajaose la preturi.

Durabilitatea este principalul atuu al acestor geluri UV 3 in 1 pentru ca pot rezista foarte mult fara sa isi piarda din luciul, si  aspectul care la avut in prima zi de aplicare. Gelurile UV sunt foarte usor de aplicat, si se usuca foarte repede la expunerea unghiei sub lampa UV, timpul fiind de aproximativ trei minute. Dupa acest timp gelul se intareste si rezista aproximativ trei saptamani, in functie de cat de repede creste unghia naturala.

Gelurile UV spre deosebire de cele acrilice nu au miros, iar acest lucru este un foarte mare avantaj pentru majoritatea femeilor care nu agreeaza mirosul greu de suportat ale acrilului. Cu ajutorul acestor geluri UV se obtin manichiuri deosebite de foarte mare calitate, bun gust si eleganta.