Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Gel unghii pret si avantaje

Multe dGeluri Uv Perlateintre doamne si domnisoare, care doresc o manichiura frumoasa dar si accesibila, cauta un gel unghii pret mic dar si de calitate. Unghiile cu gel sunt un tip de unghie artificiala care seamana foarte mult cu cu unghia naturala. Acestea sunt insa foarte asemanatoare  si cu unghiile de acril, ambele fiind realizate din lichid monomer si polimer pudra. Singura diferenta intre cele doua este ca unghiile cu gel contin oligomere, un polimer ce face unghiile sa fie mult mai flexibile.

Aplicarea acestui gel unghii are un pret mai mare fata de cel de acril, iar spre deosebire de unghiile facute cu acril unghiile facute cu gel nu dureaza la fel de mult si trebuie sa le lacuiesti mult mai des.

Multi spun ca aplicarea acestui gel ataca unghia naturala si o distrug, este adevarat ca unghia naturala este afectata insa nu din cauza gelului, ci din cauza faptului ca trebuie pilita lejer pentru ca gelul sa aiba aderenta.

Un mare dezavantaj al unghiilor facute cu gel este ca atunci cand stati mult cu unghiile in apa sau din cauza altor cauze, natura jobului, poate cauza desprinderea totala a gelului de unghia naturala.

Intretinerea acestor unghii cu gel se face odata la 2-3 saptamani, astfel aspectul acestora va fi unul inestetic, vazandu-se clar diferenta intre unghia nou crescuta si gel.

Se spune ca unghiile cu gel provoaca dependenta, deoarece sunt foarte practice, nu se rup si arata in permanenta impecabile. Insa cel mai mare avantaj in alegerea unghiilor cu gel este ca arata identic cu unghiile naturale, sunt subtitri, flexibile si au un aspect lucios.

In cazul in care vrei sa ai unghiile lungi si unghiile naturale nu iti permit asta, protectia cu gel te va ajuta sa le mentii lungimea pe care ti-o doresti, iar unghiile vor avea o forma frumoasa dar si perfect simetrica. Unghiile cu gel au avantajul de a fi decorate cu aplicatii tridimensionale, picturi pe unghie sau piercing-uri.

Chiar daca aplicarea acestui  gel unghii are pret un pic mai ridicat fata de celelalte genuri de manichiuri, si este foarte mult folosit de doamne si domnisoare pentru ca ofera foarte mult stil si eleganta datorita luciului si modelelor aplicate.