Produse Noi!
Produse Recomandate!
Facebook
Etichete

Gel unghii, pentru o manichiura reusita

Orice femeie care se respecta, normal ca isi respecta si manichiura, deoarece niste maini ingrijite sunt ca o cartea de vizita, si pentru asta este necesar folosirea unui gel unghii false. Datorita tehnologiei moderne din ziua de astazi, aveti ocazia sa va indepliniti visul de-a avea o manichiura perfecta mai tot timpul. Acest lucru poate fi posibil cu ajutorul metodelor moderne. Cele mai raspandite metode de manichiura sunt cele cu gel sau acril, ele se pot aplica sub doua forme, si anume: ca strat protector sau sub forma unghiilor false.

 

In cazul in care aveti unghiile mai mici si nu puteti sa aveti parte de o manichiura moderna, nu disperati, deoarece in ajutorul dumneavoastra vin o multime de modele cat mai sofisticate, de unghii false. Mai ales daca folositi un gel pentru unghii false, deoarece aceste unghii sunt mai rezistente decat cele naturale, iar dumneavoastra veti fi pe deplin multumita. Bineinteles ca manichiurile sunt de mai multe tipuri, dumneavoastra veti putea alege orice model care vi s-ar potrivi. De exemplu, tipul de manichiura french clasica, rezista cateva saptamani fara a avea mari batai de cap. Tipul acesta de manichiura va reda posibiltatea sa faceti ce faceati si inainte, de-a le avea. Veti observa ca unghiile dumneavoastra vor trece cu bine peste orice fel de incercare.

Unghii-acril-french-alb-floare-roz

Gel unghii French Alb

 

Dar daca doriti un tip de manichiura cu unghii lungi, si nu stiti daca o sa le puteti intretine ar trebui sa stiti ca nu trebuie sa va faceti probleme, deoarece exista o solutie, aceea de a folosi o protectie cu gel. Iar dumneavoastra va veti bucura de o manichiura perfecta asa cum ati visat, formele unghiilor vor fi ideale iar simetria lor va fi una perfecta. Pe parcurs o sa desoperiti o multime de modele deosebite, chiar si dumneavoastra va veti gandi la noi modele, tipuri de pictura, culori sau aplicatii cu diferite pietricele in diverse forme geometrice, care mai de care.

 

Datorita unui gel unghii false, veti avea posibilitatea intodeauna sa puteti sa va dati cu un lac de unghii deoarece lacul va rezista mai mult si va ramane si intact. Veti avea ocazia intodeauna sa incercati culori care va reprezinta. Datorita gelului, lacul de unghii va fi mai rezistent si de durata decat pe o unghie naturala, iar luciul va fi impecabil.